Συντετριμμένη η Τζένιφερ Άνιστον – Πέθανε ηθοποιός από τα Φιλαράκια – Η ανάρτησή της

Συντετριμμένη η Τζένιφερ Άνιστον – Πέθανε ηθοποιός από τα Φιλαράκια – Η ανάρτησή της

Ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό...

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από καρκίνο στον προστάτη και είχε δηλώσει στον Craig Melvin του TODAY ότι η διάγνωση καθυστέρησε, η ασθένεια προχώρησε και σε άλλα μέρη του σώματος και ο ίδιος υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία.

Στη συνέντευξή του εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένος, με τις ευχές χιλιάδων οπαδών του να τον συνοδεύουν. «Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά μου. Αντιμετωπίζω αυτήν τη διάγνωση σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4 (τώρα). Καρκίνος στο τελικό στάδιο. Άρα ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Michael Tyler (@slate_michael)

Ο Τάιλερ πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής, ανέφερε ο μάνατζερ του, δηλώνοντας παράλληλα «Αν τον γνωρίζατε μια φορά, τον κάνατε φίλο για μια ζωή».

Ο Γκάνθερ έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς «Friends», διευθύνοντας το καφέ «Central Perk» εκεί όπου και οι έξι βασικοί χαρακτήρες περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους.

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον:

Ο Tyler έγινε διάσημος παρά τον μικρό του ρόλο στα Φιλαράκια χάρη στο αιώνιο κόλλημα με την Jennifer Aniston, η οποία τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram τονίζοντας:

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα, σε ευχαριστούμε για το γέλιο που έφερες στις ζωές μας, θα μας λείψεις πολύ».

Ο 59χρονος ηθοποιός άφησε πίσω τη σύζυγό του Jennifer Carno. Toν Tyler αποχαιρέτησε και η εταιρία Warner και το προφίλ από τα Φιλαράκια στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ