Αγγελική Νικολούλη – Η μεγάλη αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Αγγελική Νικολούλη – Η μεγάλη αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η Αγγελική Νικολούλη έχει όλες τις απαντήσεις...

Στις 11 Ιουνίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του Alpha, οι εξελίξεις όμως στο ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά την έφεραν ξανά στο πόστο της λίγες μέρες αργότερα, με στοιχεία που για πρώτη φορά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Αρκετές προσπάθειες επικοινωνίας με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πριν ομολογήσει τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, μια «ύποπτη» μαύρη BMW που απαθανάτισαν οι κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι και ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής φάνηκαν να αλλάζουν τα μέχρι πρότινος δεδομένα.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου οι τίτλοι έναρξης της εκπομπής της έπεσαν ξανά και η Αγγελική Νικολούλη φορώντας μαύρο κοστούμι και το γνωστό μυστηριώδες ύφος της καλωσόρισε και πάλι τους τηλεθεατές της, αυτή τη φορά σε νέο πλατό και νέο κανάλι, το Mega το καλό. Η νέα τηλεοπτική σεζόν –η 27η για το Φως στο τούνελ– ξεκίνησε λοιπόν με αποκλειστικότητες, αποκαλύψεις και προσπάθεια να πέσει άπλετο φως στο τούνελ υποθέσεων που μας απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ αυτών και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με το οποίο η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε σε ακόμη μία εκπομπή.

Ο δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και οι μάρτυρες

Στις τελευταίες εκπομπές στον Alpha ασχοληθήκατε ιδιαίτερα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, ένα τηλεφώνημα φάνηκε να σας δίνει πληροφορίες που ίσως δεν περιμένατε. Τι είχε γίνει τελικά τότε;

Είπαμε ότι η εκπομπή καλύπτει τους μάρτυρες και για αυτό μας εμπιστεύονται. Αυτή είναι η απάντηση.

Θεωρείτε ότι έχουμε πάρει όλες τις απαντήσεις από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

Αυτά που δεν θα πει ο Μπάμπης θα γίνουν γνωστά από άλλους…

Γιατί θεωρείτε ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να επικοινωνήσουν με την εκπομπή και εσάς προσωπικά, αντί να απευθυνθούν με τα στοιχεία τους στην αστυνομία;

Γιατί έχουν καταλάβει ότι η εκπομπή χειρίζεται με λεπτότητα τις υποθέσεις και δεν εκθέτει συγγενείς και μάρτυρες. Το βασικότερο όλων είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο ερευνούμε έχει αποτέλεσμα. Εννοείται ότι απευθύνονται σε μας και στην αστυνομία. Σε καμιά περίπτωση δεν εμποδίζουμε την έρευνα των Αρχών. Το αντίθετο θα έλεγα, κάτι που έχουμε αποδείξει στην πράξη.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ