Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/3)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/3)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία αναζήτησης τρόπων να αυξήσεις το εισόδημα σου αυτές τις μέρες. Με φόρα και θράσος αυτή τη φορά και όχι ψηλαφιστά. Άλλωστε το μεγαλύτερο σου προσόν που ποτέ δεν φαίνεται στο CV σου είναι το ακόλουθο: απόλυτη απέχθεια της λέξης «ήττα».

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, η γοητεία σου πάντα κρυβόταν στα εύστοχα, επιλεγμένα σχόλια και όχι στην ακατάσχετη πολυλογία. Σήμερα άσε το σώμα και το βλέμμα σου να μιλήσουν και άσε τους/τις άλλους/ες να φλυαρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αρκετοί/ες Δίδυμοι θα έχουν αυτές τις μέρες μια αίσθηση πως η ζωή τους αρχίζει να αποκτά έναν ρυθμό και τα κομμάτια του παζλ σε εργασιακό μέτωπο και εκπλήρωση βασικών αναγκών τοποθετούνται στα σωστά σημεία. Κι όσο πιο πολύ το νιώθεις τόσο πιο άγρια θα το προστατεύσεις στην πορεία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

«Δεν θα περάσω ακόμη ένα βράδυ μόνος/η μου με DVD και πίτσες!» μπορείς να επαναλαμβάνεις φωναχτά κάθε 10 λεπτά σήμερα, ακόμη κι αν σε περάσουν όλοι για τρελό/η. Σκέψου και τις παραπανίσιες θερμίδες; Πως θα βγεις στην παραλία; (Θεέ μου πόσα ακόμη κλισέ θα σκεφτεί ο αστρολόγος για να ξεκολλήσεις από τον καναπέ;)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν ψάχνεις για δουλειά αυτές τις μέρες κατέβαλε μια έξτρα προσπάθεια. Αν θες να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές χτύπα σήμερα κιόλα την πόρτα του/της προϊσταμένου/ης σου. Αν θες να διαφημίσεις τη δουλειά σου στον κύκλο σου, αυτές τις μέρες το έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πόσες φορές έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες, μια μέρα που ξεκινούσε με καλή διάθεση και ενέργεια, να την καταστρέφεις με το πρώτο στραβό/αναπάντεχο/ανατρεπτικό γεγονός που εμφανιζόταν; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αρκεί να μην το κάνεις και σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εδώ και μερικές μέρες η έλλειψη ενθουσιασμού σου έχει γίνει μια παγιωμένη αλλά ανεκτή πραγματικότητα. Εκτός ίσως από σήμερα που κάθε άλλο παρά μπορείς νʼ ανεχτείς ακόμη μια μέρα καρμπόν με όλες τις υπόλοιπες 364 του χρόνου. Όταν η μελαγχολία μετατρέπεται σε θυμό κι ο θυμός σʼ οργή, είναι ζήτημα ωρών να ξεσπάσει η καταιγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τις τελευταίες μέρες ίσως νιώθεις πάλι να σε γραπώνουν από το λαιμό οι εσωτερικές σου φοβίες αλλά και οι κριτικές-ξυράφια που ασκείς στον εαυτό σου για τις επαγγγελματικές επιλογές σου. Ευχάριστα νέα για σήμερα τουλάχιστον: το μυαλό σου καταφέρνει να ξεφύγει από τη γωνία του ρινγκ και επιτελείς στο έπακρο όλες τις στάνταρ λειτουργίες και υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, όταν ξυπνάς μόνος/η το πρωί, ο καφές μοιάζει άνοστος, το νερό χλιαρό, η μουσική άτονη και η δουλειά κάτεργο. Από την άλλη πλευρά, οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης σε κάνουν να νιώθεις παγιδευμένος/η σαν σε μπουντρούμι στη μέση της ερήμου. Μπορείς σήμερα, για το καλό όλων μας να γίνεις λιγότερο υπερβολικός/η;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, έχεις ένα εκπληκτικό χάρισμα: μπορείς να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπληρώσεις όλες τις απαιτήσεις των άλλων. Όμως στην προσωπική σου ζωή αυτό γίνεται η θηλιά που μόνος/η σου σφίγγεις σε σημείο ασφυξίας. Σήμερα λύσε το λαιμοδέτη σου και κάνε αυτό που θες ΕΣΥ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που οι κοντινοί σου άνθρωποι πρέπει να επιδεικνύουν υπομονή μαζί σου γιατί θα επιθυμείς την επικοινωνία μαζί τους μόνο όταν θες εσύ και πιθανόν όταν το ζητήσουν εκείνοι να αντιμετωπίσουν μια παγωμένη απάθεια. Νομίζω πάντως πως δικαιολογείσαι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο εγωιστής/εγωίστρια…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εγώ θα επιμένω μέχρι να σου αποτυπωθεί έστω και ψυχαναγκαστικά. Η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν αποφασίζεις να πεις στον εαυτό σου: «Αξίζουμε για τόσο! Από εκεί κάτω δεν ασχολούμαστε!». Τότε καταφέρνεις να είσαι έξω στον κόσμο, να διασκεδάζεις και να λάμπεις χωρίς να σκέφτεσαι ανθρώπους που σε απέρριψαν ή σε πλήγωσαν. Δεν έχεις μάθει πια πως κάποιος/α που είναι ενήλικας και παραμένει αναίσθητος/η δεν πρόκειται ν’ αλλάξει επειδή εσύ το επιθυμείς;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ