Ερωτικές αποκαλύψεις από Τζώρτζογλου και Μαριόλα on camera – Τι είπαν για το… μέγεθος (vid)

Ερωτικές αποκαλύψεις από Τζώρτζογλου και Μαριόλα on camera – Τι είπαν για το… μέγεθος (vid)

Τα έβγαλαν όλα στη φόρα!

Σοφία Μαριόλα και Στράτος Τζώρτζογλου ήταν καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark της Παρασκευής (29/10) στο κανάλι του Open. Όταν το ζευγάρι ήταν ώρα να περάσει στο εξομολογητήριο, στον ρόλο του εξομολογητή δεν ήταν ο παρουσιαστή, αλλά κλήθηκαν οι δυο τους να εξομολογήσει ο ένας τον άλλον.

«Είσαι πολύ όμορφη έτσι όπως είσαι πίσω από τα κάγκελα. Μου δημιουργείς πολλές φαντασιώσεις» είπε ο διάσημος ηθοποιός στη σύζυγό του.

Τι την ρώτησε;

Το πιο σέξι σημείο πάνω του και εκείνη απάντησε ότι είναι το χαμόγελο και τα μάτια του.

Η μεγαλύτερη κατινιά δε, που έχει κάνει η Σοφία Μαριόλα στη σχέση τους είναι να ψάξει για τα καλά και εξονυχιστικά το κινητό του Στράτου Τζώρτζογλου. «Είσαι εντάξει, ήσουν κύριος» του είπε η σύζυγός του.

Ποιον τώρα θα διάλεγε να βγει χωρίς να χαλάσει η σχέση της με τον Στράτο; Τον Τάσο Νούσια, ο οποίος τελευταία υποδύθηκε τον Στεφανή Σταματάκη στη σειρά «Σασμός» του δήλωσε.

Τη φλερτάρουν οι άντρες; «Κάτι γίνεται» απάντησε, με τον Στράτο να της δηλώνει και να της αποκαλύπτει ότι έχει περιφερειακή όραση και βλέπει τα πάντα!

Το μέγεθος μετράει ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχτηκε; «Μετράει και παραμετράει!» απάντησε.

«Την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα τι σκέφτηκες για μένα;» τη ρώτησε στη συνέχεια. «Ότι είσαι πολύ καλός» ήταν η απάντηση της Σοφίας Μαριόλα.

Όταν ήρθε η σειρά της Σοφίας δήλωσε ότι το περίμενε… χρόνια.

«Ποιο είναι το αγαπημένο σου σημείο πάνω μου;» τον ρώτησε. Η περιγραφή του Στράτου είναι για να την ακούσει κανείς από τον ίδιο στο βίντεο, γιατί είναι απερίγραπτος ο τρόπος που αποκρίνεται.

Με ποια κοπέλα θα έκανε σχέση αν δεν ήταν με τη Σοφία; Δεν απάντησε σε αυτή την ερώτηση γιατί όπως είπε δεν του ερχόταν. Ποιες όμως δύο γυναίκες θεωρεί σέξι; «Η Πάολα και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη» είπε.

Πόσα λεφτά θα ήθελε για να παίξει σε… αισθησιακή ταινία; «Εξαρτάται, θα έπαιζες;» της είπε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ