Αντώνης Καφετζόπουλος κατά αρνητών – «Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;»

Αντώνης Καφετζόπουλος κατά αρνητών – «Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;»

Ο ηθοποιός ξέσπασε εναντίον των αρνητών του κορωνοϊού

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με αφορμή την επίθεση εναντίον επιστημόνων παίρνει θέση υπέρ των γιατρών και επιτίθεται σε όλους εκείνους που αμφισβητούν την επιστήμη.

Στην μακροσκελή και άκρως ειρωνική ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός διερωτάται ειρωνικά: «Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;», ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής του χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως «φαρ-ουεστ» που «κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος».

Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής

«Το ξέραμε
Ήταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα
Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας
Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοί που κρύβονται πίσω από παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξέρω έναν που πίνει διπλό ελληνικό ναι-και-όχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λέει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα απ τα εργαστήρια τους.
Τώρα όμως έκαναν μεγάλο το λάθος!
Αποθρασυμένοι από τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…!
Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;
Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος
Εδώ είμαστε κράτος
Πουτ@να όλα!!! Ολα!!!
[στη φωτογραφια – που τη ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου – ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ