Οργιο εξελίξεων – Στη «ΦΑΡΜΑ» γνωστή τραγουδίστρια – Μέσα και η πρώτη Ελληνίδα τρανσέξουαλ (Vids)

Οργιο εξελίξεων – Στη «ΦΑΡΜΑ» γνωστή τραγουδίστρια – Μέσα και η πρώτη Ελληνίδα τρανσέξουαλ (Vids)

Φάρμα – Τέλος στο θρίλερ - Το ανακοίνωσε η ίδια.

Είναι επίσημο. Η Αγγελική Ηλιάδη θα συμμετέχει στο νέο κύκλο της Φάρμας. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια με δηλώσεις της στο «Πρωινό».

Όπως είπε ανυπομονεί να μπει στο αγρόκτημα και να ζήσει αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Επίσης τόνισε ότι θα της λείψουν τα παιδιά της και ότι μαζί της θα έχει μια φωτογραφία τους.

«Είναι μία πρόκληση»
«Θέλω πάρα πολύ να ξεκινήσει όλο αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι, η μοναδική εμπειρία, θέλω να μπω μέσα και να το ζήσω. Θέλω να βρεθώ κοντά στη φύση, θέλω να ανακαλύψω και άλλες πλευρές του εαυτού μου. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο παρά τις δυσκολίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήμουν λίγο αναποφάσιστη πέρυσι. Μου είναι πιο εύκολο φέτος».

«Τα παιδιά μου θα μου λείψουν. Δεν θα μου λείψει τίποτα άλλο από την τρέλα της καθημερινότητας και της πόλης», παραδέχτηκε.

«Μαζί μου μέσα στο παιχνίδι θα πάρω τη φωτογραφία των παιδιών μου», αποκάλυψε.

Τέλος, για το τι θεωρεί πιο δύσκολο στο παιχνίδι είπε: «Η ίδια η Φάρμα είναι μία πρόκληση».

Η πρώτη τρανσέξουαλ που μπαίνει σε ελληνικό ριάλιτι
Τα ελληνικά ριάλιτι έχουν ανατρέψει για τα καλά τα δεδομένα μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και φαίνεται πως ένα αυτό ήρθε να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτή τη φορά, η Φάρμα θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά βάζοντας στο παιχνίδι την πρώτη τρανσέξουαλ που έχει μπει σε ριάλιτι.

Ποια είναι η τρανσέξουαλ που θα μπει στη Φάρμα
Ο λόγος για την ηθοποιό, Μίνα Ορφανού. Η Μίνα Ορφανού κατά τη διάρκεια της εφηβείας της προέβη σε επαναπροσδιορισμό φύλου. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Στρέλλα, ο οποίος της χάρισε βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA «Οι Βασιλιάδες.

Έχει κερδίσει Βραβείο Α’ Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου , ενώ και άλλα Βραβεία. Έχει επίσης Υποψηφιότητα για Βραβείο Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου , που θεωρούνται αντίστοιχα των Αμερικανικών Βραβείων Όσκαρ.

Συμμετείχε στο βίντεο-κλιπ της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Πιο έρωτας πεθαίνεις» μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς όπως η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Αναδιώτης.

Επίσης εκτός από Ηθοποιός , είναι γνωστή Ζωγράφος , Διακοσμήτρια και Τηλεοπτική Προσωπικότητα. Πρόσφατα μάλιστα μία συνέντευξή της ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων λόγω των δηλώσεων που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, η Μίνα Ορφανού έχει δεχθεί πρόταση και φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Φάρμα.

Πηγή:youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ