Τεράστια ανατροπή στο Big Brother – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν το περίμενε κανένας

Τεράστια ανατροπή στο Big Brother – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε και δεν το περίμενε κανένας

Στην αποψινή βραδιά οι παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Ισίδωρος Δούνης, η Μαίρη Βαρσάμη κι ο Νάσος Ντάλλης

Τρεις παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό live του Big Brother, με έναν από αυτούς να αποτελεί πλέον παρελθόν από το παιχνίδι.

Για ένα ακόμα βράδυ, οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα υποδέχθηκαν στο πλατό τόσο τον Πάνο Καλλίδη, που έδωσε συμβουλές στους συγκατοίκους, μετά την εμπειρία του στο Survivor, όσο και την Σαμάνθα Μίσοβιτς, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και μοιράστηκε πως πέρασε τις πρώτες ημέρες εκτός Big Brother.

Χθες την δοκιμασία του βέτο κέρδισε ο Κωστής Στυλιανάκης, ο οποίος «έσωσε» από την υποψηφιότητα την Ανχελίτα και την θέση της πήρε η Μαίρη, που ήταν η επόμενη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από την προχθεσινή ψηφοφορία.

Έτσι, στην αποψινή βραδιά οι παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Ισίδωρος Δούνης, η Μαίρη Βαρσάμη κι ο Νάσος Ντάλλης.

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Ισίδωρος Δούνης. Μάλιστα η παρέα του ξέσπασε σε κλάματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ