Ζωάρα για τον Λιάγκα στην Τήνο! (pics)

Ζωάρα για τον Λιάγκα στην Τήνο! (pics)

Θα το ζηλέψετε

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως έχει μια αγαπημένη εποχή! Το καλοκαίρι… όπου απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας κάνοντας μικρά ταξίδια με το σκάφος του – δείτε το εδώ. Ωστόσο, μόνιμη στάση του είναι η Τήνος, όπου διατηρεί το δικό του εξοχικό.

Κάθε χρονιά που η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, ο παρουσιαστής ετοιμάζει βαλίτσας και φεύγει για το νησί. Μαζί του κάθε φορά παίρνει και τα δυο του παιδιά, Γιάννη και Δημήτρη. Αρκετά συχνές λοιπόν είναι οι αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στο προφίλ του στο Instagram, κυρίως από την βεράντα του.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Με λίγα λόγια είναι υπέροχο!

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Γιώργος Λιάγκας σπίτι Τήνος φωτογραφίες

Δείτε και το σπίτι του στην Αθήνα

Μπορεί να έχουμε δει αρκετές φορές το σπίτι της Φαίης Σκορδά, ωστόσο, σπάνιες βλέπουμε εικόνες μέσα από την οικία του πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής όταν ξεμπερδεύει από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δεν μπορεί να πάει για κολύμπι στην θάλασσα – μιας και είναι χειμερινός κολυμβητής – απολαμβάνει την ζεστασιά του σπιτιού του.

Εκεί μάλιστα, περνάει και πολλές ώρες με τα παιδιά του, Γιάννη και Δημήτρη, είτε παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, είτε διαβάζοντας. Αρκετές μάλιστα, είναι και οι κοινές τρυφερές τους αναρτήσεις στα social media.

Μέσα λοιπόν από το προφίλ του στο Instagram, έχουμε δει το εσωτερικό του σπιτιού του. Για άνδρα, η διακόσμηση είναι πολύ σικάτη και μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από περιοδικό.

Στο σαλόνι του κυριαρχεί το γκρι χρώμα και γενικά οι «ήρεμοι» χρωματικά τόνοι!

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

σπίτι  Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας σπίτι στην Βούλα

Σπίτι Λιάγκα φωτογραφίες

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ