Σάλος με το φιλί μοντέλου μπροστά από ιερό μνημείο (vid)

Σάλος με το φιλί μοντέλου μπροστά από ιερό μνημείο (vid)

Θύελλα αντιδράσεων και σφοδρών επικρίσεων πυροδότησε το λεσβιακό φιλί ενός μοντέλου.

Θύελλα αντιδράσεων και σφοδρών επικρίσεων πυροδότησε το λεσβιακό φιλί ενός μοντέλου μπροστά από την «Αιώνια Φλόγα» της Μόσχας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τη διάσταση που πήρε το θέμα, η Alyona Efremova ζήτησε συγγνώμη για την ασέβεια που έδειξε στο ιερό αυτό μνημείο πολέμου, που τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Σοβιετικής Ένωσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και βρίσκεται κοντά στο Κρεμλίνο, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η νεαρή καλλονή ισχυρίστηκε ότι το βίντεο είναι παλιό, ενώ δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν. Ωστόσο, την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για παραβίαση του νόμου σχετικά με τη «βεβήλωση στρατιωτικών συμβόλων», η οποία επισύρει πιθανή ποινή ακόμα και πέντε ετών πίσω από τα κάγκελα.

«Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή μου συγγνώμη για το βίντεο, που γυρίστηκε πριν από τρία χρόνια. Δεν είχε σκοπό να προσβάλει ή να βεβηλώσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η άλλη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο είναι η ράπερ, μοντέλο και ηθοποιός Anna Mikheeva, γνωστή ως Hofmannita, η οποία έγινε δημοφιλής μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Patsanki».

Σημειώνεται ότι η Efremova είχε συγκεντρώσει ξανά πέρυσι τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την κακοποίησή της σε ζωντανή μετάδοση από τον διαδικτυακό streamer Mellstroy.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ