«Μπορεί να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι» – Πανικός στον αέρα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη

«Μπορεί να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι» – Πανικός στον αέρα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη

Δείτε όσα συνέβησαν...

Χαμός επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν δικηγόρος κατηγορούμενων σε υπόθεση που παρουσίαζε η εκπομπή, ζήτησε να παρέμβει.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς, ζήτησε να μιλήσει στην εκπομπή, όταν κάποια στιγμή είπε «όταν θα τελειώσει αυτή η δίκη, ελπίζω να έχετε την ευθιξία, όχι να ζητήσετε συγγνώμη δεν έχω τέτοια απαίτηση, είναι τραβηγμένη απαίτηση, αν μη τι άλλο να πείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αθώοι».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι αν γνώριζε πως έδινε συνέντευξη σε τέτοιου είδους εκπομπή δεν θα έβγαινε, ενώ συμπλήρωσε ότι «τέτοιου είδους εκπομπές υποβιβάζουν την αισθητική».

Οργισμένη αντίδραση
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπή Πέτρος Κουσουλός και Δημήτρης Μαρέδης να αντιδράσουν οργισμένα, λέγοντας ότι τέτοιες δηλώσεις προσβάλλουν το δικαστικό λειτούργημα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία είπε πως «επειδή εγώ είμαι η παρουσιάστρια, ταπεινά σας συστήνομαι και θέλω να σας πως με το σθένος της ψυχής μου και της καρδιάς μου μπορεί η δική μου διαδρομή να είναι πολύ ταπεινή, να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι, όμως έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που παρεμβαίνουν και σας ευχαριστώ».

Μάλιστα, οι αντιδράσεις από το πάνελ συνεχίστηκαν…

Δείτε όσα συνέβησαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ