Νέα αποτυχία για το OPEN του Σαββίδη…

Νέα αποτυχία για το OPEN του Σαββίδη…

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει καν τη σεζόν...

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πολύ δύσκολη. Τα νέα projects είναι πολλά, οι μεταγραφές που έγιναν από κανάλι σε κανάλι έχουν φέρει τα πάνω κάτω και δυστυχώς, κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγισαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Το Open φέτος παλεύει με νύχια και με δόντια απέναντι από τον ανταγωνισμό και σε κάποιες ζώνες έχει καταφέρει να επιβιώσει πολύ καλά. Ωστόσο, πολλές είναι οι αλλαγές που γίνονται εσωτερικά. Πριν από λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε η νέα διευθύντρια προγράμματος Χρύσα Μουσούρη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει προβεί ήδη σε κάποιες αλλαγές.

Τα πάνω κάτω στο Open

Σύμφωνα με τις πηγές μας τα ραντεβού στις εγκαταστάσεις διαδέχονται το ένα μετά το άλλο με την Χρύσα να έχει ήδη αποφασίσει και ανακοινώσει πως την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα που η εκπομπή «Μίλησέ μου» που έχει αναλάβει φέτος η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, θα βρίσκεται στον αέρα.

Η αλήθεια είναι πως δεν φταίνε τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης γιατί υπάρχουν άλλα project του σταθμού που φτάνουν μέχρι και το 0,8% σε καθημερινή βάση. Το θέμα της διευθύντριας προγράμματος είναι πως η ποιότητα του συγκεκριμένου προγράμματος δεν συνάδει με την αισθητική της γι’ αυτό και… its over!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα Open

Ωστόσο, η Τζωρτζέλα, που είναι από τα πρώτα στήριγμα του σταθμού αναμένει να δει τι πρόταση θα δεχθεί αφού της τερματίζουν το project που δεν ήταν και δική της ιδέα…

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ