Ανατροπή από τον Νίκο Χατζηνικολάου – Επιβεβαίωσε τον χωρισμό στον αέρα (vid)

Ανατροπή από τον Νίκο Χατζηνικολάου – Επιβεβαίωσε τον χωρισμό στον αέρα (vid)

Τα είπε όλα!

Σας το είχαμε αποκαλύψει καιρό τώρα και ο Χρήστος Μάστορας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας το βράδυ της Πέμπτης 11/11 στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω.

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά αποκάλυψε πως χώρισε με την επί δυο χρόνια σύντροφό του Χριστίνα Παπαδέλη – και μάλιστα το τέλος ήταν άκρως επεισοδιακό (δείτε εδώ τι έγινε) – με μια ατάκα…

“Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος, είναι η ώρα να γράψω” κατέληξε ο Χρήστος Μάστορας.

“Δεν σκέφτομαι τον γάμο, δεν έχω βρει την κατάλληλη ακόμα” τόνισε ο τραγουδιστής, ενώ με ιδιαίτερο χιούμορ σημείωσε ότι είναι έτοιμος για προξενιό.

“Τα παιδιά τριγυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μου, μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή” είπε και πρόσθεσε… “πρέπει να πάρουμε και το επίδομα”.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ