Η Σμαράγδα Καρύδη λύνει τη σιωπή της για τον Θοδωρή Αθερίδη – Στη φόρα αποκαλύψεις για την ερωτική τους σχέση (vid)

Η Σμαράγδα Καρύδη λύνει τη σιωπή της για τον Θοδωρή Αθερίδη – Στη φόρα αποκαλύψεις για την ερωτική τους σχέση (vid)

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο Celebrity Game Night και παράλληλα ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη!

Παράλληλα, ένα iconic εξώφυλλο της Σμαράγδας Καρύδη στο εξώφυλλο του περιοδικού Nitro είδαμε στο προφίλ του Στέφανου Βασιλάκη στο Instagram.

«Ο έρωτας αυτός έχει ολοκληρωθεί! Τι νομίζεις, είναι πλατωνικός; Ολοκληρώσαμε!», είπε για τον Θοδωρή Αθερίδη και ξεκαθάρισε γιατί δεν παντρεύτηκαν.

«Δεν ζω σε μία κοινωνία που το επιτάσσει, δεν νιώθω ότι είμαι σε ένα ράφι και δεν έχω παντρευτεί. Δεν είμαι αντισυμβατική. Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο. Δεν το ένιωσα ως ανάγκη, δεν το είχα ως όνειρο. Επειδή οι γονείς μου ήταν καλλιτέχνες και νοιάζονταν πως θα σταθώ στα πόδια μου, δεν μπήκε ποτέ από την οικογένεια μου μία επιταγή για να παντρευτώ. Γενικά, κάνω σταθερές σχέσεις. Επειδή δεν παντρεύομαι δεν σημαίνει ότι είμαι μία πεταλούδα», δήλωσε.

Για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο Celebrity Game Night: «Επειδή το ξεκίνησα εγώ, αναγκαστικά το θυμάσαι με μένα. Το να είσαι γυναίκα και να έχεις να κάνεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο είναι πολύ πιο εύκολο», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Γενικά έχω κάτι ανασφάλειες και προβλήματα… να! Τώρα έχουν μειωθεί, αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί. Μπορείς να με καταρρακώσεις πανεύκολα. Βλέπω κάποιον που με κοιτάει στραβά, σκέφτομαι «α, δεν του αρέσει καθόλου». Ο Θοδωρής είναι πολύ βοηθητικός. Επειδή με έβλεπε στη δουλειά, μου έλεγε «γιατί δεν το κάνεις παιδί μου;». Με πιστεύει σε όλα. Για το Celebrity Game Night είπε ότι θα το κάνω τέλεια. Πιστεύει πολύ σε αυτό που κάνει. Έχω έναν άνθρωπο που μου δίνει κάτι που εγώ δεν το ‘χω. Εμένα αν μου πεις κακή κουβέντα, δεν θα το ξεπεράσω».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ