Ποιος Ευαγγελάτος – Παρουσίασε τον μεγάλο της έρωτα η Τατιάνα Στεφανίδου (pic)

Ποιος Ευαγγελάτος – Παρουσίασε τον μεγάλο της έρωτα η Τατιάνα Στεφανίδου (pic)

Βρίσκεται στο σπίτι τους και είναι υπέροχος...

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια γυναίκα απόλυτα επιτυχημένη, καθώς δεν είναι μόνο μια γνωστή παρουσιάστρια, αλλά και μια εξαιρετική σύζυγος και μητέρα, βιώνοντας έναν υπέροχο γάμο με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το ζευγάρι, που τις προάλλες πήρε μια σημαντική απόφαση, μπορεί να έχει πάντοτε αρκετά «φορτωμένο» πρόγραμμα στην καθημερινότητά του, αλλά καταφέρνει να βρει τον χρόνο και τον τρόπο να απολαύσει τις… μικρές χαρές της ζωής, γεγονός που διατηρεί τη σχέση τους στα καλύτερά της, μετά από τόσο καιρό συμβίωσης.

Η… υπέροχη παρέα της Στεφανίδου

Το σπίτι τους στην Κηφισιά είναι ένα… μικρό καταφύγιο, έχοντας κάνει τη διακόσμησή τους με αγάπη και μεράκι, με αποτέλεσμα να περνούν εκεί αρκετές ώρες και να χαλαρώνουν, έχοντας πάντα εξαιρετική παρέα.

Το σπίτι δε σταματά… να έχει ζωή, καθώς πλην των δύο παιδιών τους, του Νικόλα και της Λυδίας, έχουν και το σκυλάκι τους, το οποίο τους γεμίζει με ακόμη περισσότερες στιγμές ευτυχίας. «Καλό σκ με όσους αγαπάτε!», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram, έχοντάς το αγκαλιά και μην κρύβοντας τον… έρωτα που του έχει.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ