Εξελίξεις στην κόντρα Παντελίδη με Θεοφάνους – Πώς θα κινηθεί η οικογένεια του Παντελή

Εξελίξεις στην κόντρα Παντελίδη με Θεοφάνους – Πώς θα κινηθεί η οικογένεια του Παντελή

Ραγδαίες εξελίξεις

Στο «Χαμογέλα και πάλι» απέστειλε την επίσημη δήλωσή της η Αθηνά Παντελίδη, η μητέρα του Παντελή, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στη «Super Κατερίνα».

Ο συνθέτης ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του στα social media.

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου.

Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε.

Δεν θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δεν συνέβη ποτέ» ήταν η επίσημη απάντηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, που ήταν παρών στην εκπομπή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι η οικογένεια Παντελίδη είναι ικανοποιημένη και θεωρεί λήξαν το γεγονός.

Μάλιστα, η εκπομπή συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους στο γύρισμα για τη νέα του εκπομπή και είπε τα εξής για το περιστατικό:

«Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου. Πρέπει να μαζέψω λίγο τη γλώσσα μου. Η τηλεόραση είναι παμφάγο. Στην τηλεόραση τίποτα δεν είναι απλό. Τη μία μέρα είσαι “ευλογημένος ο Ερχόμενος” και την άλλη “Σταύρωσον αυτόν”. Και το πέρασα. Το περνάω τώρα με όλο αυτό το πράγμα που συνέβη. Έχω ανεβάσει μια δήλωση στα social media μου, λυπάμαι που αυτός ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή» είπε.

Πηγή: znews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ