Τι είπε η Βίσση απο το μικρόφωνο για το διαζύγιο της Βανδή

Τι είπε η Βίσση απο το μικρόφωνο για το διαζύγιο της Βανδή

«Έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα», είπε η Δέσποινα Βανδή για την Άννα Βίσση.

Στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται η Άννα Βίσση βρέθηκε χθες το βράδυ η Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους τραγούδησαν πάνω στη σκηνή, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους θαμώνες.

«Είναι μαζί μας μια σούπερ σταρ. Εγώ είμαι η οικοδέσποινα και εκείνη την λένε Βανδή Δέσποινα! Τη σέβομαι, την εκτιμώ πάρα πολύ και πλέον την αγαπώ! Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της πάρα πολύ ευτυχισμένη, να ξαναγίνει πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί της αξίζει», είπε η Άννα Βίσση πάνω στη σκηνή.

Στο τέλος της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” γι’ αυτή τη συνάντηση επί σκηνής.

«Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή. Έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια, την εκτιμώ αφάνταστα και σήμερα πραγματικά την απόλαυσα.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Να δούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Κάποια στιγμή ευελπιστώ να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Πηγή:zappit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ