Απίστευτο – Ο Will Smith δανείστηκε 10 χιλιάδες δολάρια από έμπορο ναρκωτικών για να πληρώσει την εφορία

Απίστευτο – Ο Will Smith δανείστηκε 10 χιλιάδες δολάρια από έμπορο ναρκωτικών για να πληρώσει την εφορία

Αδιανόητο!

Ο Will Smith φαίνεται αποφασισμένος να μας συστήσει τον πραγματικό του εαυτό και να διώξει από πάνω του την περσόνα που εδώ και δεκαετίες προβάλλει στα media. Έχει μιλήσει για τη φορά που σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά και τον κακοποιητικό πατέρα του. Τώρα, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στην αρχή της καριέρας του.

O ηθοποιός εμφανίστηκε στο Savoy Theatre στο Λονδίνο για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο Will. Τότε, αποκάλυψε στον ηθοποιό Idris Elba ότι δανείστηκε 10 χιλιάδες δολάρια από έμπορο ναρκωτικών, επειδή έπρεπε να πληρώσει την εφορία.

«Δεν είμαι σίγουρος πώς είναι η κυβέρνηση σχετικά με τη φορολογία στη Βρετανία, αλλά στις ΗΠΑ, την παίρνουν στα σοβαρά», είπε. «Λοιπόν, ο Θείος Sam ήθελε τα λεφτά του… Δεν το ξέχασα, απλώς δεν πλήρωσα».

«Έπρεπε να πουλήσω τα πάντα και ήξερα ότι όπως κι αν ήταν η νέα μου ζωή, θα έπρεπε να τη ζήσω στο Los Angeles. Οπότε δανείστηκα 10 χιλιάδες δολάρια από έναν φίλο μου που ήταν προμηθευτής του φαρμακείου της γειτονιάς», συνέχισε και το κοινό ξέσπασε σε γέλια.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας King Richard δήλωσε ότι είχε σχεδόν χρεωκοπήσει, όταν μετακόμισε στο Los Angeles για να διεκδικήσει τον ρόλο του στη σειρά Fresh Prince of Bel-Air.  Σύμφωνα, μάλιστα, με το Will Smith: A Biography, προκειμένου να ξεχρεώσει, η Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων λάμβανε το 70% του μισθού του για τις πρώτες τρεις σεζόν.

Πηγή: jenny.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ