Aυτά είναι τα παιδιά επωνύμων που τραγουδούν σε νυχτερινά μαγαζιά

Aυτά είναι τα παιδιά επωνύμων που τραγουδούν σε νυχτερινά μαγαζιά

Aκολουθούν τα βήματα των γονιών τους, και μάλιστα με επιτυχία, αφού τα γονίδια κάνουν το θαύμα τους.

Όχι τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο στην κλίση, στο ταλέντο και στις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πολλά είναι τα παιδιά διάσημων καλλιτεχνών που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο τραγούδι και ήδη έχουν τη δική τους δισκογραφική δουλειά, αλλά ανεβαίνουν και στην πίστα.

Δεν είναι μόνο ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά ένα ανερχόμενο ταλέντο στο τραγούδι και στη σύνθεση, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα. Ο Γιώργος Κακοσαίος στα 17 του αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί σοβαρά με το τραγούδι. Σήμερα έχει κυκλοφορήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ενώ η χροιά της φωνής του θυμίζει αρκετά τη μελωδική φωνή του πατέρα του. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο «Σπίτι με το ΜEGA», στην ίδια σκηνή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, σε μια υπέροχη συναυλία στο θέατρο Γης. Αφού ερμήνευσε τα τραγούδια του πατέρα του, αργότερα το κοινό αποθέωσε τους δύο καλλιτέχνες όταν ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το θρυλικό «Φίλε» του Γιάννη Πλούταρχου μαζί με το «Αν υπάρχει παράδεισος».

Πολυτάλαντη και παθιασμένη με ό,τι κάνει, η Κόνι, με πατέρα τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και μητέρα ηθοποιό, ήταν αδύνατον να… ξεφύγει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, η πανέμορφη Κόνι φέρνει εις πέρας ό,τι αναλαμβάνει. «Ποτέ δεν έχω εκμεταλλευτεί το όνομα του πατέρα μου. Πηγαίνω όπως κάθε νέος καλλιτέχνης κανονικά σε οντισιόν», είχε δηλώσει στο παρελθόν. Στην πίστα έχει εμφανιστεί μαζί με τον πατέρα της, αφού συνεργάζονταν στο ίδιο μαγαζί, ενώ κάθε της εμφάνιση στο stage είναι εντυπωσιακή. Φέτος ανέλαβε την παρουσίαση μιας ιστορικής εκπομπής μαζί με τον Αντώνη Δημητριάδη και λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές. Μάλιστα, πέρυσι μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό αναδείχθηκαν νικητές του «Just the Two Of Us», καθώς συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού.

Μια πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα έκανε την εμφάνιση της σε πίστα της Θεσσαλονίκης και αναστάτωσε τα πλήθη. Είναι η Στεφανία Γονίδη, η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, που αποφάσισε να βαδίσει στα βήματα του πατέρα της, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Πρόσφατα, μάλιστα, εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη Sonαr Music με ένα τρυφερό τραγούδι, με τίτλο «Τα φτερά μου», που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν ο πατέρας της. Η Στεφανία, με τη βελούδινη φωνή της, δίνει τον καλύτερο της ερμηνευτικό εαυτό στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Ισως το όνομα να μη θυμίζει κάτι στους περισσότερους, όμως ο τραγουδιστής με το ψευδώνυμο good job nicky είναι ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Το στερνοπούλι της οικογένειας ακολούθησε μεν τα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα του, αλλά επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής. Εχει κυκλοφορήσει την πρώτη του δουλειά και έχει αποσπάσει θετικά σχόλια και κριτικές. Οπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο πατέρας του στις αρχές δεν ήξερε για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μουσική, μόνο η μητέρα του, αλλά ο μεγάλος τραγουδιστής δεν ένιωσε έκπληξη, μιας και ο Νικόλας Βαρθακούρης είχε από μικρός δείξει το ταλέντο του στη μουσική. Ο good job nicky, που υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης (μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη), δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Στα χνάρια των γονιών του βαδίζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση ΣχοινάΔημήτρης, ο οποίος κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Ολα μαζί». Ο 21χρονος Δημήτρης Σχοινάς, πέρα από την ερμηνεία, ξεδιπλώνει και το συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική, αλλά και την ενορχήστρωση, που επιμελήθηκε μαζί με τον Βασίλη Κουμεντάκο. Εχει ανέβει πολλές φορές στην πίστα πλάι στον πατέρα του, ενώ, όταν η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε 30 χρόνια στη δισκογραφία με μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο θέατρο, από το πλευρό της δεν έλειψαν ο σύζυγος της και ο γιος τους, που τραγούδησε και έπαιξε πιάνο.

Μας συστήθηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αλλά η μουσική και το τραγούδι ήταν αυτά που την κέρδισαν στο τέλος. Η Ιλένια Williams κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, «Πιάσε με αν μπορείς», και ακολουθεί πια τα χνάρια του πατέρα της, Ρόμπερτ. Μάλιστα, ανέβηκε και στην πίστα με επιτυχία, ενώ τη φετινή σεζόν εμφανίζεται στην παρέα του Δήμου Αναστασιάδη, στο σχήμα που βάζει φωτιές στο κέντρο «Οδός Λυσίου – Stairs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ