Το κοντινό στο σταυροπόδι της Βανδή, τρέλανε τον Μπισμπίκη (pic)

Το κοντινό στο σταυροπόδι της Βανδή, τρέλανε τον Μπισμπίκη (pic)

Το ζευγάρι κυκλοφορεί.. ελεύθερο και το φωτό-ρεπορτάζ τρελαίνει κόσμο...

Talk of the town ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Το πιο hot νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ. Το κράτησαν κρυφό για ένα εύλογο χρονικό διάστημα μιας και οι δύο μόλις βγήκαν από τις προηγούμενες σχέσεις τους. Διέρρευσε όμως και πλέον είπαν και εκείνοι να το απολαύσουν.

Όπως όλα δείχνουν, για να ηρεμήσουν λίγο την κατάσταση επέλεξαν να κάνουν επίσημη κοινή εμφάνιση και πλέον τίποτα δεν είναι κρυφό. Η τραγουδίστρια και κριτής του J2US με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της σειράς του Mega, Κομάντα και Δράκοι, αποθανατίστηκαν μαζί σε κοινή τους έξοδο, όπου πήγαν στα εγκαίνια της δραματικής σχολής «Τεχνών Εκατό», του Λάκη Λαζόπουλου. Εκεί τα φλάς άστραψαν, αφού σχεδόν κανένας δεν περίμενε ότι θα τους δει και πλέον μέσα σε ένα βράδυ είχαμε την πρώτη και ξαφνική επίσημη κοινή εμφάνιση τους.

Επειδή όμως και οι δύο θέλουν να περνούν καλά και όσο περισσότερο μαζί μπορούν λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, μετα τα εγκαίνια όπου βρέθηκαν, αποφάσισαν να βγούνε και να πάνε να διασκεδάσουν, σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Εκεί τα φλάς άναψαν και πάλι, αφού όλοι ήθελαν να τους αποθανατίσουν μαζί και εκείνοι δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν, αφού φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί και χωρίς να κρύβουν πλέον τίποτα απο κανέναν, πιο ερωτευμένοι απο ποτέ.

Ο ηθοποιός μάλιστα είχε και το χέρι περασμένο στον ώμο της τραγουδίστριας, ενώ λίγη ώρα αργότερα όταν όλοι είχαν φάει και είχαν χαλαρώσει πλέον βγήκαν και κάποιες καλύτερες φωτογραφίες όπου η Δέσποινα βρισκόταν αρκετά πιο χαλαρή, με το φακό να πιάνει μια απίστευτη φωτογραφία. Το κοντινό στο σταυροπόδι της είναι που… ρίχνει το Instagram.

Δείτε και θα καταλάβετε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ