«Χαστούκια» μεταξύ Καπουτζίδη και Μουτσινά – Μαίνεται η κόντρα τους

«Χαστούκια» μεταξύ Καπουτζίδη και Μουτσινά – Μαίνεται η κόντρα τους

Η κόντρα Καπουτζίδη - Μουτσινά συνεχίζεται και δεν λέει να τελειώσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όλα και για όλους. Αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν με αφορμή την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο δημοφιλής δημιουργός ήταν απόλυτα διευκρινιστικός: «Δεν έχω προσωπικό με κανένα, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο Νίκος Μουτσινάς). Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι».

Σταθερός στην άποψή του για την κουλτούρα της κοροΐδίας με σαφείς αναφορές στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Γιώργος Καπουτζίδης επανέλαβε τις απόψεις του, όπως τις είχε εκφράσει: «Δεν είδα τις αντιδράσεις αυτού που είπα. Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας αυτής και χάρηκα, γιατί η κυρία Μανασίδου είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ηταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την ξανακοροϊδέψει κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, την κατέκτησα, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω. Δεν έχω απόψεις για όλα, είναι πιο σταθερά τα πιστεύω μου.

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι η δημοφιλής άποψη, αλλά νομίζω με το πέρασμα του χρόνου δικαιώνομαι. Δεν δυσκολεύομαι να μιλήσω, δεν δεσμεύομαι από δημόσιες σχέσεις και από την ισορροπία της τηλεόρασης. Εφυγα δίχως απωθημένο από την τηλεόραση. Εκανα όλα όσα ήθελα στην τηλεόραση και έκανα και παραπάνω από όσα περίμενα. Εδωσα μάχη για να μπορώ να εκφράζω τα πιστεύω μου. Μπορεί να μην είναι δημοφιλές στην τηλεόραση αλλά στην κοινωνία είναι. Η κοινωνία με την τηλεόραση δεν συμβαδίζουν. Είναι καλό να λέμε το σωστό, αλλά καλύτερο να το πιστεύουμε και ακόμη καλύτερο να βγαίνει από την ψυχή μας» τόνισε.

Και συνέχισε: «Η πολιτική ορθότητα δεν είναι δράκος, αλλά βγαίνει από το συναίσθημα για να προστατεύσει κάποιους. Με νοιάξιμο πρέπει να την επιβάλλουμε, όχι με το να τον πετροβολήσουμε ή με κατάρες. Αυστηροί, αλλά όχι άγριοι και βάναυσοι».

Ολα ξεκίνησαν από μια δήλωση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο popaganda.gr και στην Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, αφήνοντας σοβαρές αιχμές κατά του Νίκου Μουτσινά. Συγκεκριμένα, ο Καπουτζίδης είπε μεταξύ άλλων: «Η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα.

Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό. Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”».
Όπως φαίνεται η κόντρα μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Καπουτζίδη δεν είναι καινούργια στην ελληνική showbiz.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» οι δύο άνδρες είναι στα μαχαίρια για τη… Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως είπε ο δημοσιογράφος η απόσταση μεταξύ τους δημιουργήθηκε ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους δυο τους κι εκείνη διάλεξε τον Νίκο Μουτσινά με τον οποίο κάνουν κολλητή παρέα.

«Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δε δημιουργήθηκε τώρα. Το ξέρουμε όλοι ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά. Συζητώντας χθες με ανθρώπους από το περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών μου είπαν αυτό το πράγμα. Όλοι είπαν αυτό. Ότι δεν είναι καινούργιο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ