Το ιδανικό πέος είναι… – Η επιστήμη μίλησε

Το ιδανικό πέος είναι… – Η επιστήμη μίλησε

Μία έρευνα ρίχνει φως στο ζήτημα και προσφέρει αυτοπεποίθηση στον ανδρικό πληθυσμό.

Η προτίμηση ενός ατόμου αναφορικά με το πέος είναι υποκειμενική. Μερικοί θέλουν να κάμπτεται προς τα πάνω, άλλοι από αριστερά και τέλος κάποιοι να μην έχει καθόλου καμπύλη. Παρότι ο ορισμός του τέλειου πέος είναι δύσκολο να ερμηνευτεί –μπορεί και να μην υπάρχει- υπάρχουν ιδιότητες που βρίσκουμε συλλογικά πιο ελκυστικές οπτικά από άλλες. Λοιπόν, επειδή είμαι ναρκισσιστής, προσπάθησα να μάθω που «καταγράφεται» το δικό μου πέος, με το πρόσχημα πως το κάνω για την γνώση όλων των ανδρών εκεί έξω.

Αρχικά, ας συμβουλευτούμε την επιστήμη. Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Journal of Sexual Medicine», οι ερευνητές φωτογράφισαν 20 πέη από διαφορετική γωνία. Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στη συνέχεια σε 105 γυναίκες και εκείνες ταξινόμησαν τι έχει μεγαλύτερη σημασία ως προς την «ελκυστικότητα» του πέους. Πρώτη ήρθε η περιποιημένη εμφάνιση, η οποία είναι κάπως αόριστη, καθώς αναφέρεται στη γενική εμφάνιση του πέους και δεύτερη το δέρμα του πέους. Στη συνέχεια το σχήμα του κεφαλιού, η εμφάνιση του οσχέου, οι τρίχες, το μήκος και τελευταία η περίμετρος.

Τα τελευταία αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες πιστεύουν ότι το ιδανικό πέος έχει μήκος στα 15-16 εκατοστά

Με λίγα λόγια, αν το δέρμα σου θυμίζει ερπετό, τότε το μέγεθος δεν έχει και πολύ σημασία.

Αυτή είναι μία καλή είδηση, διότι ο φόβος του πέους αναφορικά με το μέγεθος είναι ο μεγαλύτερος για τον ανδρικό πληθυσμό. Προσπαθώντας να προσδιορίσουμε ένα ιδανικό μέγεθος, συμβουλευτήκαμε την αλυσίδα sex toys «Adam & Eve» και ζητήσαμε να αναλύσουμε τις κορυφαίες πωλήσεις στους δονητές και τα μεγέθη αυτών. Αποδεικνύεται ότι οι δονητές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είχαν 30 έως 38 εκατοστά! Ύστερα έπεφτε σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα των 20 εκατοστών και σταδιακά έφτανε μέχρι τα 15 εκατοστά. Τα τελευταία αποτελέσματα από το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες πιστεύουν ότι το ιδανικό πέος έχει μήκος στα 15-16 εκατοστά ενώ ο εθνικός μέσος όρος των ΗΠΑ είναι τα 14 εκατοστά.

Στην πραγματικότητα μόνο το 15% των ανδρών έχουν πέος πάνω από 17 εκατοστά και μόλις το 3% πάνω από 20 εκατοστά. «Το καλύτερο μέγεθος είναι ένας καλός μέσος όρος γύρω στα 15 εκατοστά. Ειλικρινά δεν θα έλεγα ότι έχει σημασία», ανέφερε η Holly 24 ετών για να προσθέσει: «Το πέος του φίλου μου ήταν το πιο όμορφο που έχω δει ποτέ. Δεν ήταν ούτε μικρό, αλλά ούτε μεγάλο για να νιώσω πόνο. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Αλλά αρκεί να είναι περιποιημένο και να το δουλεύει σωστά».

Εφόσον το πέος είναι κοντά στο φυσιολογικό και περιποιημένο, μπορείς να χαλαρώσεις και να διώξεις τους φόβους από πάνω σου.

Περιποιημένο. Λέξη-κλειδί. Κάτι που μπορείς να το αλλάξεις και χωρίς χειρουργική επέμβαση. Και φυσικά εννοούμε την τριχοφυΐα εκεί κάτω. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Cosmopolitan σε 4.100 άτομα, σημειώθηκε μία εντυπωσιακή σύμπτωση. Το 70% των ανδρών αποκάλυψε πως τριμάρει την κάτω περιοχή ενώ ακριβώς το ίδιο ποσοστό ήταν και τις γυναίκες που επιθυμούν τους άνδρες να τριμάρουν την περιοχή. Ένα όμορφο πέος είναι ένα από τα πολλά «υποθετικά κουτάκια» που τικάρει μία γυναίκα για να επιλέξει τον ιδανικό σύντροφο.

Εφόσον το πέος είναι κοντά στο φυσιολογικό και περιποιημένο, μπορείς να χαλαρώσεις και να διώξεις τους φόβους από πάνω σου. Μην αφήνεις την «υπερβολή» του πορνό να σε νικήσει. Το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση και να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Η έρευνα 4.000 ανδρών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 86% των ανδρών είναι ικανοποιημένοι με το πέος τους. Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα. Να είσαι περήφανος για τον φιλαράκο σου.

Πηγή: playboy.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ