Τηλεοπτικός «σεισμός» – Στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Τηλεοπτικός «σεισμός» – Στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Έτοιμος για το «μπαμ» ο ΑΝΤ1!

Τα… πάνω κάτω θέλει να φέρει ο ΑΝΤ1 στο τηλεοπτικό σκηνικό, ρίχνοντας έντονες ματιές προς το καλοκαίρι του 2022, με τους ανθρώπους του σταθμού να επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, αλλάζοντας ίσως και ύφος στην πρωινή ζώνη.

Εδώ και πολλά χρόνια, άλλωστε, σε αυτή δεσπόζει ο Γιώργος Παπαδάκης. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρίσκεται στον αέρα ασταμάτητα εδώ και 30 χρόνια, έχοντας… διδάξει στους υπόλοιπους σταθμούς τη διαχείριση της συγκεκριμένες ζώνης. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, καθώς και το κοινό που ακόμη διαθέτει ο γνωστός παρουσιαστής, όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο τέλος του 2022 να δούμε τον Παπαδάκη να αποχαιρετά, αν και στα 70 του χρόνια είναι ακόμη αλέγρος… σαν έφηβος, με το δικό του ξεχωριστό στυλ. Αυτό δεν αναιρεί, ότι χρειάζεται «φρεσκάρισμα» ο σταθμός του Αμαρουσίου, με τα φετινά νούμερα τηλεθέασης να είναι από τα πιο χαμηλά των τελευταίων ετών, ειδικά στις πρώτες εβδομάδες προβολής του «Καλημέρα Ελλάδα», που τον τελευταίο καιρό μοιάζει να ορθοποδεί.

Ο δημοσιογράφος, όμως, δεν απέκλεισε καθόλου το σενάριο των τίτλων τέλους το καλοκαίρι του 2022, κάτι που έχει φέρει διάφορες σκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου, σε περίπτωση που προχωρήσει στο «αντίο». Μία από αυτές ήταν η συνέχεια… με έναν Παπαδάκη, αφήνοντας τη σκυτάλη στον Φοίβο, αλλά με ορισμένους ανταγωνιστές φέτος να παρουσιάζουν καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αναζητούν πρόσωπα που έχουν παραστάσεις στον χώρο και, κατά προτίμηση στην πρωινή ζώνη.

Πηγή:Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ