Το πονηρό σχέδιο του Masterchef που «πετσόκοψε» τα άλλα reality μαγειρικής – Το αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Το πονηρό σχέδιο του Masterchef που «πετσόκοψε» τα άλλα reality μαγειρικής – Το αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Κάτι ξέρουν οι παραγωγοί του Masterchef από... παιχνίδια τηλεθέασης. Και για αυτό...

Ο Ηλίας Μαμαλάκης υποδέχθηκε την εκπομπή Κεραία της ΕΡΤ και την Ρέα Βιτάλη για μια κουβέντα γεμάτη γεύσεις και Χρυσούς Σκούφους.

«Γυρίσαμε 160 επεισόδια μέσα σε πέντε χρόνια στην Ελλάδα και πολλά στο εξωτερικό. Βραβεύτηκα στο εξωτερικό σαν την καλύτερη σειρά που είχε σχέση με τη γεύση». Είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την εκπομπή Μπουκιά και συχώριο.

Παράλληλα σχολίασε πως η ύπαρξη πολλών μαγειρικών ριάλιτι είναι υπερβολή και ο κόσμος τις αποδοκίμασε
«Γίνονται εκπομπές σχεδόν πανομοιότυπες και το απαύγασμα όλων αυτών είναι τα τηλεπαιχνίδια που έχουμε τρία αυτή τη στιγμή που είναι μία υπερβολή. Το ένα καβαλάει το άλλο. Το κορυφαίο που είναι το MasterChef δεν έχει βγει στον αέρα περιμένει τα άλλα να καούν και να βγει να σαρώσει».

Στην εκπομπή μίλησε και η νικήτρια του περσινού Masterchef, Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία εξομολογήθηκε πως η συμμετοχή της στο ριάλιτι του Star της άνοιξε τις πόρτες και βελτίωσε την αντίληψή της πάνω στη μαγειρική.

Είχα πολλές προτάσεις στην αρχή από διαφημιστικά. Τώρα είναι λογότερα. Δεν είχα τόσες προτάσεις εστιατορικά. Ήθελα απλά να δω, να γνωρίσω τους κριτές, δεν πήγα για να κερδίσω, είχα την περιέργεια να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Πριν το MasterChef έβαζα στον εαυτό μου 4 τώρα χωρίς να έχω καταφέρει κάτι παραπάνω του βάζω 5 γιατί τώρα έχω ανακαλύψει νέα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ