Φάρμα – Η πολεμική είσοδος του «καβαλάρη» Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Φάρμα – Η πολεμική είσοδος του «καβαλάρη» Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Εκλεψε την παράσταση...

Η Φάρμα επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με τον δεύτερο κύκλο και οι παίκτες που έχουν μπει στο παιχνίδι… θα μας φέρουν πολλές εκπλήξεις. Ήδη από την πρώτη ημέρα, συνέβησαν πολλά….

α πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη στην πρεμιέρα – Το νέο χρηματικό έπαθλο θα φέρει τα πάνω κάτω
Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 ο Σάκης Τανιμανίδης είπε την πρώτη «Καλησπέρα» στους τηλεθεατές οι οποίοι περίμεναν πως και πως την μεγάλη πρεμιέρα. Δείτε εδώ τους δυο πρώτους παίκτες όπου αποχώρησαν.

Ο γνωστός παρουσιαστής όπου θα φιλοξενήσει τους 18 παίκτες έκανε μια άκρως εντυπωσιακή έναρξη στην οποία εξήγησε ακριβώς το πως θα κυλίσει την φετινή σεζόν το ριάλιτι. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η νέα φάρμα. Ένας όμορφος ελαιώνας μέσα στο δάσος, όπου θα ζήσουν 18 παίκτες διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μέχρι τότε έχουν να διανύουν ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο, γιατί η διαμονή στη φάρμα θα είναι μια πρόσκληση για όλους. Θα πρέπει εγκαταλείψουν τις συνήθεις και τις ανέσεις της καθημερινότητας του. Επιστροφή στην παράδοση, επιστροφή στις ρίζες.»

Μετά από την άφιξη των 17 παικτών έλειπε ακόμη ένας μιας και η είσοδος του Παναγιώτη Ψωμιάδη ήταν άκρως εντυπωσιακή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος «εισέβαλλε» μετά από λίγη ώρα, φορώντας ρούχα παραλλαγής πάνω σε ένα τρακτέρ με διάθεση καμία αποφασιστικότητα να γνωρίσει την «Φάρμα» και τους νέους του συγκάτοικους.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν δίστασε να αφιερώσει στους υπόλοιπους παίκτες το κομμάτι: «Δεν πάω πουθενά ..εδώ θα μείνω» του Βασίλη Καρρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ