«Είμαστε ζευγάρι…» – Μίλησε δημόσια για την νέα του σχέση ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Είμαστε ζευγάρι…» – Μίλησε δημόσια για την νέα του σχέση ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Το παραδέχθηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν κρύβει την χαρά του για το νέο επαγγελματικό του «βήμα», με το γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να έχει ξεκινήσει μια νέα παράσταση και να μιλά για αυτήν στο News247.gr.

Η φετινή χρονιά γι’ αυτόν είναι διαφορετική. Πιο ήρεμη, δεν έχει τόσο τηλεόραση, έχει ένα νέο θεατρικό έργο, το «Sexy Laundry» της Michele Riml που θα ανέβει στο θέατρο Κάππα αύριο (9/12) με τον ίδιο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχοντας παλιότερα εξομολογηθεί και για την περιπέτεια της υγείας του.

Τα λόγια του Παπαδόπουλου για το νέο έργο

«Είναι ένα έργο-αφορμή για δύο καλούς ηθοποιούς να κάνουν πολύ ωραία πράγματα. Για να καταλάβεις τι λέω, από την αρχή στο μυαλό μου “καρφώθηκε” η Δάφνη (Λαμπρόγιαννη). Δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί, την ήξερα όμως και τη θαύμαζα τρομερά. Την έχω δει σε πράγματα τελείως άχαρα, που τα έκανε διαμάντια. Φαντάσου πως αν δε δεχόταν, δε θα το ανέβαζα. Το έργο το έκανα γι΄ αυτήν. Και τώρα που κάνουμε πρόβες τη χαζεύω φαντάσου.

Είναι ένα έργο σχέσεων. Είναι ένα ζευγάρι 25-30 χρόνια παντρεμένοι και όλα πια έχουν αμβλυνθεί. Ωστόσο, η γυναίκα δεν συνθηκολογεί με αυτό, όπως όλες οι γυναίκες άλλωστε που είναι πολύ δυναμικές. Και επειδή θεωρεί πως ο γάμος τους έχει πολλά προβλήματα κλείνει ένα καλό ξενοδοχείο για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο και να “γνωριστούν” καλύτερα. Και εκεί βγαίνουν πολλά και άπλυτα και πλυμένα και κυριολεκτικά πλυμένα.

Το έργο απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που έχουν νιώσει σε μια σχέση να τους επιτίθεται η πλήξη πισώπλατα. Και αυτό είναι κάτι που δεν το παίρνεις εύκολα χαμπάρι, ειδικά οι άντρες. Και η συγγραφέας τα λέει καλά και αγγίζει υπέροχα και τον ανδρικό ψυχισμό. Και βγάζει απίστευτο γέλιο. Νομίζω πως αν το ανακαλύψουν οι γυναίκες θα τους αρέσει τόσο που σπάνια θα είχαμε άντρα θεατή. Δε θα προλάβαιναν να βρουν θέση. Εκτός από γέλιο όμως έχει και πολλή συγκίνηση. Ειδικά στο τέλος».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ