Έξαλλος ο Γαρδέλης με τον Κανάκη – «Οι… πενθήμεροι θα μιλήσουν για μένα;» (vid)

Έξαλλος ο Γαρδέλης με τον Κανάκη – «Οι… πενθήμεροι θα μιλήσουν για μένα;» (vid)

Χείμαρρος ο Σταμάτης Γαρδέλης

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος αποχώρησε από την «Φάρμα». Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν πραγματικός χείμαρρος αφήνοντας με τα λεγόμενά του άφωνους τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

«Ξέρεις γιατί έπεσε η τηλεθέαση προχθές; Γιατί έγινε αυτό το φιλήδονο λουτρό και επικεντρωθήκαμε όλοι στα μέζεα του Γρηγόρη. Λες και είμαστε σε μια εποχή στερημένης σεξουαλικότητας που κάνεις μία έτσι στο κανάλι και βλέπεις ό,τι θέλεις», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Φαίη Σκορδά είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Στο τέλος της συζήτησης, ωστόσο, ο Σταμάτης Γαρδέλης σηκώθηκε όρθιος και με ιδιαίτερη ένταση στον λόγο του αναφέρθηκε στους Ράδιο Αρβύλα. «Ήρθα να αποκαταστήσω την εικόνα μου, γιατί αυτό που έκαναν χθες οι πενθήμεροι… Εγώ προχωράω στο σπίτι μου και κάνω έτσι μην πατήσω τα μυρμήγκια. Θα μου πεις εμένα για τους ανθρώπους; Αυτό το πράγμα αναπαρήγαγε μια φανατισμένη μειονότητα και ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και θέλω να το μαζέψω αυτό το πράγμα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται από διαλυμένες πατρίδες. Αν με ακούν οι Ράδιο Αρβύλα θα έλεγα να ψάχνουν περισσότερο και πιο βασανιστικά», είπε.

Μέσα στη «Φάρμα» ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε: «Οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζούνε εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ. Που χρόνια επί χρόνων μιλούν την ίδια γλώσσα, την αρχαία ελληνική». Η Αναστασία έβαλε τα κλάματα και εξήγησε αργότερα: «Χτύπησε μια ευαίσθητη χορδή μου τέλος πάντων γιατί οι γονείς μου κι εγώ είμαστε μετανάστες».

Σχολιάζοντας τα λεγόμενά του ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ανέφερε: «Λέει ο καθένας ότι του κατεβάσει η κούτρα του. Κάθεται το καημένο το κοριτσάκι και κλαίει κι όλο αυτό βέβαια που αλλού βγαίνει; Στην τηλεόραση. Στην ψυχαγωγική τηλεόραση που σε αυτήν την χώρα έχει παράδοση και συνεχίζει να εκπέμπει ασταμάτητα τέτοιου είδους ανοησίες, να τις προβάλει και να τις διαφημίζει. Όσο και να λέμε ότι ωριμάζουν τα πράγματα, αλλάζουν οι εποχές και μαθαίνουμε από τα λάθη μας, συνεχίζουν ακάθεκτοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ