Στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση – Πήρε τη μεγάλη απόφαση

Στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση – Πήρε τη μεγάλη απόφαση

Οι φήμες για την έλευσή της

Η είδηση της έλευσης της Αθηνάς Ωνάση είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια, με την ίδια να έχει σκεφτεί την πιθανότητα να δει τα πάτρια εδάφη της, παρότι έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να έχει καμία σχέση.

Η χρυσή κληρονόμος θέλει ν’ απαλλαχτεί απ’ όλα όσα θυμίζουν την καταγωγή της και να σπάσει την «κατάρα» των Ωνάσηδων, ενώ παράλληλα… τιμωρούσε τον Αλβάρο για όσα της έκανε.

Η τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα ήταν το 2007 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse Show. Τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον θαύμαζε από την κερκίδα. Ακόμη και μετά το deal που έκλεισε με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ και τη νέα εποχή του Σκορπιού, απέφυγε να επισκεφθεί μέρη που συνδέθηκαν στενά με την οικογενειακή της ιστορία.

Πώς προγραμματιζόταν το ταξίδι στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το Gala, η Ελλάδα καλούσε την Αθηνά προ διετίας, μέσω της διοργάνωσης Longines Jumping Nations Cup που έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα από τα σημαντικότερα events ιππασίας στον κόσμο, γεγονός που βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι επιδόσεις και η βαθμολογία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη των ιππέων, γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι έχουν φροντίσει να σημειώσουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στην ατζέντα τους.

Η Αθηνά σκεφτόταν σοβαρά να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό ιππικό ραντεβού. Άλλωστε, αγωνίζεται ακόμη έχοντας το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο, αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ