Μοιράζει εγκεφαλικά με το κορμί της η Τσαβαλιά (pic)

Μοιράζει εγκεφαλικά με το κορμί της η Τσαβαλιά (pic)

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την Έλενα Τσαβαλιά

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην αναγνωρίζει ότι η Έλενα Τσαβαλιά είναι μία από τις πιο όμορφες και ποθητές γυναίκες της ελληνικής showbiz σκηνής με άπειρα χιλιόμετρα εμπειρίας στο ενεργητικό της και χιλιάδες θαυμαστές.

Η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, είναι μία από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες που υπάρχουν και μάλιστα με ένα εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα το οποίο προσέχει σαν ναό αφού λατρεύει τη γυμναστική.

Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1984 δίπλα στην ιέρεια του Ελληνικού κινηματογράφου την μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία “Μια Ρένα χωρίς φρένα”.

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες.

Μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά έκαναν το βήμα παραπάνω και μεταπήδησαν στην μικρή οθόνη ως παρουσιαστές τη σεζόν 2014-2015 στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel “MEGA με μία”, όπου χάρισαν ατελείωτες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Η πανέμορφη καλλονή διαθέτει ένα πραγματικά θανατnφόρο κορμί και δεν διστάζει ακόμα και στην ηλικία των 57 να το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία και ειδικά το καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις της ειδικά στο Instagram έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές παραλήρημα στον αντρικό πληθυσμό παρότι η ίδια δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον Μάρκο της!

Δείτε την μοναδική Έλενα Τσαβαλιά σε μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ