Και ξαφνικά… ασχολείται – Η Ιωάννα Μαλέσκου θυμήθηκε πως υπάρχει #metoo και «ξεσπάθωσε» στους «Ράδιο Αρβύλα» (vid)

Και ξαφνικά… ασχολείται – Η Ιωάννα Μαλέσκου θυμήθηκε πως υπάρχει #metoo και «ξεσπάθωσε» στους «Ράδιο Αρβύλα» (vid)

Τυχαίο που το «ξέσπασμά» της έγινε στον αέρα του ΣΚΑΪ...

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου συνηθίζει να έχει πιο ανάλαφρο περιεχόμενο σε σύγκριση με τις ψυχαγωγικές εκπομπές άλλων καναλιών, χωρίς να δίνει μεγάλη βάση τους τελευταίους μήνες στο κίνημα #metoo, παρά μόνο στα βασικά θέματα που προκύπτουν για αυτό το ζήτημα.

Αίφνης, όμως, ασχολείται με μεγάλο ζήλο για το συγκεκριμένο κίνημα, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από το «Ράδιο Αρβύλα». Η ενασχόλησή της είναι τόσο μεγάλη, που χθες (14/12) και σήμερα (15/12) κάλυψε στην εκπομπή της σημαντικό τηλεοπτικό χρόνο, που για άλλους θύτες με ακόμη «βαρύτερες» κατηγορίες δε διέθεσε.

Δε διστάζει, μάλιστα, να «ξεσπαθώσει» εναντίον του Αντώνη Κανάκη και του «Ράδιο Αρβύλα», πρώτα σχετικά με το αν γνώριζαν το τι είχε κάνει ο συνεργάτης τους, κι έπειτα για την απάντηση του κεντρικού παρουσιαστή στον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «στράφηκε στην πολιτεία για ακόμη μια φορά, χρεώνοντας την ευθύνη εκεί».

Δεν την ενδιαφέρει, με λίγα λόγια, η ουσία της υπόθεσης, που δεν είναι άλλη από το μαρτύριο που περνά η κοπέλα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά η επίθεση προς την παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Ο ΣΚΑΪ, με λίγα λόγια, δεν έχασε την ευκαιρία του να απαντήσει με αυτό τον τρόπο προς το «Ράδιο Αρβύλα», μετά τα όσα έχει ακούσει από την εκπομπή κατά καιρούς, με τελευταίες τις «βολές» για το ροζ βίντεο του Big Brother.

Το… ρεσιτάλ της Ιωάννας Μαλέσκου

Αναφορικά με τα όσα είπε, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αυτή η περίπτωση που ουσιαστικά στρέφεις τα βέλη και αντεπιτίθεσαι ή επιστρέφεις αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει σε μια άλλη οδό. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την τοποθέτηση, ο Αντώνης Κανάκης στράφηκε στην πολιτεία για μια ακόμη φορά χρεώνοντας την ευθύνη εκεί».

«Έχω μάθει στη ζωή μου, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, να ζητάω συγνώμη όταν αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεων μου, ακόμα και των συνεργατών μου ή μιας ευθύνης συνολικής. Όταν και εφόσον βέβαια την εννοώ και την πιστεύω. Κάποιες φορές βέβαια η συγνώμη, όταν μιλάμε για τηλεοπτικό κομμάτι, ίσως να είναι και λυτρωτική. Με μια μικρή επιφύλαξη, είτε την εννοεί κάποιος είτε όχι, είναι λυτρωτική για τον κόσμο που παρακολουθεί για τον εξής λόγο.

Άνθρωποι οι οποίοι μπαίνουν στη ζωή μας μέσα από τις εκπομπές, όπως η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, μπαίνουν στο σαλόνι και με έναν τρόπο τόσο άμεσο που ουσιαστικά ταυτιζόμαστε, γελάμε, κλαίμε, συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να βρίσκουμε και κοινά σημεία. Όταν κάτι συμβαίνει ένας δικός μας άνθρωπος φαίνεται ότι ουσιαστικά μας έχει προδώσε, μας έχει κάνει κακό, μας έχει θίξει, μας έχει προσβαλλει. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, χωρίς να είναι κάποιος ο πάπας και να έχουμε άφεση αμαρτιών, είναι τουλάχιστον να ζητήσεις συγνώμη. Η μεταμέλεια και η μετάνοια, όχι η αντεπίθεση και ο αντίλογος του ναι μεν αλλά… Ας πάμε λίγο κάπου αλλού και ας μεταθέσουμε και ας μετατοπίσουμε την ευθύνη».

Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν, ότι το «ξέσπασμα» αυτό της Μαλέσκου οφείλεται στην κόντρα του ΣΚΑΪ με τον Κανάκη και όχι τη δική της πρωτοβουλία και ενδιαφέρον για τις καταγγελίες…

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ