Ποιος είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της Μαρίνας Πατούλη

Ποιος είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της Μαρίνας Πατούλη

Το φλερτ της λίγο μετά τον χωρισμό

Η Πέμπτη 16/12 ξεκίνησε με πολλές αποκαλύψεις! Μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, αποκαλύφθηκε πως το όνομα της κυρίας Μαρίνας Πατούλη συζητιέται πολύ τον τελευταίο καιρό στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, συνοδευόμενο με αυτό του κύριου Βλάση Χολέβα.

Όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια, φέρεται να υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσά τους.

Σε δηλώσεις του ίδιου του σχεδιαστή μόδας που έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής, δήλωσε πως η Μαρίνα είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και στην συνέχεια, σε δηλώσεις της η κυρία Πατούλη ανέφερε πως… οι δυο τους βρίσκονται πολύ συχνά γιατί ετοιμάζουν κάτι επαγγελματικό αλλά… δεν έμεινε βέβαια μόνο εκεί!

Η Μαρίνα Πατούλη τον αποκάλεσε τον πιο γοητευτικό άντρα…

Χωρισμένος με παιδί το νέο φλερτ της Μαρίνας Πατούλη

Το 2016 ο σχεδιαστής χώρισε, μετά από 6 χρόνια γάμου, από την σύζυγο του, Άννα Βελοσόφσκι. Ο σχεδιαστής είχε αποκαλύψει το χωρισμό του στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», λέγοντας πως έχει όμως πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του αλλά του λείπει πολύ η κό­ρη του.

«Με πονάει πολύ αυτό. Είμαι μπαμπάς του Skype» είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής. Τα σύννεφα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από το 2012 και τελικά λίγο αργότερα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα. Η Αννα Βελοσόφσκι μετά τον χωρισμό τους πήρε τη μικρή μαζί της στη Γερμανία.

Βλάσης Χολέβας Μαρίνα Πατούλη

Ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Κροκίδα τον Ιούλιο του 2014 και δύο χρόνια αργότερα, το 2016, η επιχειρηματίας έφερε στη ζωή την κόρη τους Αμαλία, η οποία σήμερα είναι πέντε ετών. Οι δύο τους αποφάσισαν να χωρίσουν τρία χρόνια αργότερα, διατηρώντας όμως πο­λύ καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους. Τώρα, ο Βλάσσης Χολέβας και η Χρύσα Κρο­κίδα φαίνεται ότι βρήκαν ο ένας στον άλλον το ιδανικό πρόσωπο για να προχωρήσουν τη ζωή τους μετά τους χωρισμούς τους…

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ