Οργια από μητέρα φοιτήτριας – Εκλεψε την ταυτότητα της κόρης της και το έριξε έξω

Οργια από μητέρα φοιτήτριας – Εκλεψε την ταυτότητα της κόρης της και το έριξε έξω

Κανένας δεν υποψιάστηκε τίποτα

Μια μαμά από το Μιζούρι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης αφού παραδέχτηκε ότι έκλεψε την ταυτότητα της κόρης της για να εξασφαλίσει φοιτητικά δάνεια, να εγγραφεί στο κολέγιο και να ακολουθήσει τις σeξι φαντασιώσεις της.

Η Laura Oglesby, 48, πόζαρε ως κόρη της, Lauren Hays, για περισσότερα από δύο χρόνια σε μια περίτεχνη απάτη που κορόιδεψε τόσο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση όσο και τους ντόπιους στη μικρή πόλη Mountain View.

Το 2016, η Oglesby έκανε αίτηση για κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης στο όνομα της Hays, την οποία έλαβε αμέσως ταχυδρομικώς. Από εκείνο το σημείο και μετά, η Oglesby – η οποία καταγόταν από το Αρκάνσας και ήταν τότε 43 ετών – πήρε την ταυτότητα της κόρης της, λέγοντας ότι το όνομά της ήταν Lauren Hays και ότι ήταν μόλις 22 ετών.

H Oglesby άρχισε ακόμη και να αποπλανεί ανυποψίαστους φοιτητές, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα ότι η Oglesby ήταν σχεδόν δύο δεκαετίες μεγαλύτερη από ό,τι έλεγε.

«Όλοι το πίστεψαν. Είχε ακόμη και φίλους που πίστευαν ότι ήταν σε αυτή την ηλικία: 22 ετών», είπε στους New York Times ο επικεφαλής Jamie Perkins του αστυνομικού τμήματος Mountain View.

«Είχε υιοθετήσει εντελώς έναν νεότερο τρόπο ζωής: ρούχα, μακιγιάζ και προσωπικότητα. Είχε υποθέσει εντελώς ότι γινόταν νεότερος στις αρχές των 20 της», είπε ντετέκτιβ στο ABC.

Πηγή: e-daily.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ