Το ροζ βίντεο της Χριστίνας Στεφανίδου – Δύο γυναίκες και ο πρώην της! (Vid)

Το ροζ βίντεο της Χριστίνας Στεφανίδου – Δύο γυναίκες και ο πρώην της! (Vid)

Συγκλονίζει η Χριστίνα Ορφανίδου για το ροζ βίντεο...

Τη Χριστίνα Ορφανίδου τη γνωρίσαμε μέσα από την παρουσία της στο Big Brother και απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, βγήκε στη δημοσιότητας ένα ροζ βίντεο από το παρελθόν της.

Πλέον, μετά τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η ​επαγγελματίας παίκτρια πόκερ μίλησε στο Open και την Ελένη Τσολάκη για την δική της υπόθεση τονίζοντας «Είχε μπλέξει με παράνομες δραστηριότητες και του είχα πει ή θα ξεκόψεις ή θα χωρίσουμε. Πηγαίναμε για γάμο, μέναμε μαζί με τους γονείς του. Δεν με άκουσε και το πήρα απόφαση. Εκείνος θέλησε να με εκδικηθεί, επειδή τον άφησα» και συνέχισε «Στην μήνυση που έχω κάνει συμπεριλαμβάνονται και δύο κοπέλες. Πρόκειται για την επόμενη σύντροφο μετά από εμένα και μια φίλη τους. Τον βοήθησαν να με ξεφτιλίσει»

«Έχω περάσει πολύ άσχημα, έχω βρεθεί σε απόγνωση. Με κατηγόρησαν μέχρι και ότι διέρρευσε το βίντεο σε συνεργασία με την παραγωγή του Big Brother για να γίνω γνωστή. Έχω κι ένα παράπονο. Σε εκδηλώσεις που έχω παρευρεθεί αρκετοί επώνυμοι δεν μου μιλάνε, με προσπερνάνε. Κι ένας μεγάλος influencer συνεργάστηκε με τον πρώην σύντροφό μου και όταν τον ρώτησα γιατί τον προωθείς, μου έχει κάνει κακό», μου απάντησε «δεν ξέρω τι έχει συμβεί, σε μένα φέρεται καλά».

Tέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το βίντεο το έστειλε και στον επόμενο σύντροφό της. «Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Πού να ήξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ