Σταματίνα Τσιμτσιλή: H εκδίκηση στην πρώην κολλητή της Φαίη Σκορδά! Πώς τις παίρνει το Πρωινό μέσα από τα χέρια

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H εκδίκηση στην πρώην κολλητή της Φαίη Σκορδά! Πώς τις παίρνει το Πρωινό μέσα από τα χέρια

«Σεισμός» στην ελληνική τηλεόραση...

Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα ετοιμάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είδε φέτος να παραγκωνίζεται για να μπει σφήνα στο πρόγραμμα του Αlpha η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μετέφρασε την αντίδραση του καναλιού ως υποβάθμιση της δικής της εκπομπής αλλά και της τηλεοπτικής της παρουσίας στον ALPHA που μετράει κάτι λιγότερο από 10 χρόνια.

Το Happy Day φέτος έχει μικρύνει σε τηλεοπτική διάρκεια αλλά και έχει αλλάξει η ώρα που ρίχνει τίτλους τέλους ώστε να εξυπηρετηθεί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τα πρώτα τηλέφωνα με την πλευρά του ANT1 έχουν ήδη πέσει από τις αρχές Νοεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλοβλέπει την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη του καναλιού την οποία της πήρε μέσα από τα χέρια η άλλοτε κολλητή της φίλη Φαίη Σκορδά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα από τα ισχυρότερα συμβόλαια στο χώρο της τηλεόρασης και η ίδια θα πάρει τη μεγάλη απόφαση περίπου το Πάσχα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως Σταματίνα Τσιμτσιλή Κατερίνα Καινούργιου δεν ανταλλάζουν ούτε καλημέρα στους διαδρόμους του Alpha!

Πηγή:icao.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ