Άδειασε την Βανδή με ατάκα-βόμβα – «Αυτή είναι…» (vid)

Άδειασε την Βανδή με ατάκα-βόμβα – «Αυτή είναι…» (vid)

Απίστευτη ατάκα για τη Βανδή!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Μαρίνα Πατούλη όπου αναφέρθηκε αναφέρθηκε στο γάμο της, στο χωρισμό της που είναι οριστικός, αλλά και στο περιστατικό που βίωσε στο J2US με τη Δέσποινα Βανδή την οποία χαρακτήρισε αδιάφορη τονίζοντας ότι δεν την στεναχώρησε η κακή κριτική της…

Είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη:

«Ο γιος μου πηγαίνει Β’ Λυκείου. Είχε υποστεί μία έντονη πίεση με τα σχόλια για το «χρυσό» σπίτι, σε επίπεδο άσχημης σάτιρας. Εκεί είναι κάποιες γραμμές, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Φροντίσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Γιώργος, να στηρίξουμε όλη αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι πέρασε ανώδυνα».

«Προέρχομαι από μία μεσοαστική οικογένεια, που έζησα με καλή οικονομική κατάσταση, αρχές και αξίες. Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί. Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Βίωσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω».

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο»

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση. Δεν μπαίνω στη διαδικασία της συγχώρεσης. Από μία θεία δίκη και δύναμη όλα αυτά έρχονται μόνα τους», τόνισε η Μαρίνα Πατούλη ενώ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι είπε:

«Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Γνώρισα ωραίους ανθρώπους. Η κριτική επιτροπή έχει τον ρόλο της. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη» είπε τέλος η Μαρίνα Πατούλη.

H κατσάδα της Βανδή στη Μαρίνα Πατούλη

Η Δέσποινα Βανδή είχε πει μετά την εμφάνιση της Πατούλη με τον Θάνο Πετρέλη:

«Βρε Θάνο μου, αγαπημένε μου, δεν ήταν το σωστό τραγούδι. Πήγε χαμηλά, αλλά για να σταθεί ένας άνθρωπος που τραγουδάει χαμηλά, σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο. Να αλλάζατε τραγούδι, βρε Θάνο μου. Αυτό ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε και προσωπικά αισθάνθηκα κιόλας ότι δεν το ήθελε. Πήγαινε πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγε πριν και βγήκε.

Εσένα, Θάνο μου σε άκουσα, σε χάρηκα, πολύ ωραία ήταν, αλλά τη Μαρίνα δεν την ακούσαμε καθόλου. Μην επικαλείστε συνέχεια τον φιλανθρωπικό σκοπό με ενοχλεί προσωπικά, σίγουρα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά αλλά αισθάνθηκα ότι ήσουν άβολα αμήχανα και απολαύσαμε μόνο τον Θάνο. Εδώ είμαστε για να ακούμε εσένα», είχε πει, μεταξύ άλλων, στην κριτική της η τραγουδίστρια.

Η απάντηση της Πατούλη

H Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στο Πρωινό δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εξεπλάγην με τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη. Δεν είχα προαποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δε θέλω να τραγουδήσω. Δε θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και «τσαλακώματος» για έναν σκοπό.

Όταν αυτό δε μπορεί να γίνει αντιληπτό θεωρώ ότι είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για μένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε από τη Δέσποινα Βανδή ότι δε πρέπει να επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ένιωσα ότι όταν ήμασταν στα backstage ότι εφόσον έλειπε και ο κύριος Διονυσίου λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, ένιωσα πολύ άβολα και ότι δεν έχω θέση εκεί.

Θα μπορούσαν να μου πουν «δεν τα είπες καθόλου καλά, δε σου βγήκε το τραγούδι”, αλλά με ευγένεια και με παιδεία όχι με αυτό τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης, με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς. Μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι της δουλειάς τους, εμένα αυτό δε με εκφράζει. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τον Νίκο Κοκλώνη τον εκτιμώ ιδιαίτερα είναι φίλος καρδιάς.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν αρνητικός από την αρχή στο να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο τρόπος αντιμετώπισής όμως στο πρόσωπό μου, θεώρησα πως δε μου αρμόζει. Η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου δεν αρμόζει σε κάποιον που έχει μια πορεία ζωής σαν τη δική μου. Και δε μιλάω για όλη την κριτική επιτροπή. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια δηλαδή».

 

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ