Τα «πέταξε» η Μαρίνα του Masterchef – Θα μείνεις άφωνος (pics)

Τα «πέταξε» η Μαρίνα του Masterchef – Θα μείνεις άφωνος (pics)

Κράτησε μόνο τα απολύτως απαραίτητα

Ο λογαριασμός της στο Insta έχει πάρει φωτιά. Και δεν είναι καθόλου παράξενο, από τη στιγμή που η γλυκιά Μαρίνα του Masterchef είπε να κάνει τα… δώρα της στο κοινό ελέω Χριστουγέννων. Είδαμε και τα τατού της, είδαμε και το πόσο όμορφη είναι στο story που απογείωσε τον λογαριασμό της. Και σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει προφανώς πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Η Μαρίνα είναι 28 χρονών και έχει δύο παιδιά. Κατάγεται από την Αλβανία και έχει γίνει δέκτης λεκτικής βίας από μικρή.Κάνοντας παρατυπίες στη δίαιτα που της είχαν επιβάλλει, κατάφερε να φτάσει τα 120 κιλά. Ξεκίνησε χάντομπολ και μέχρι τα 16 της έπαιζε στην ομάδα της Εθνικής, στην Α1 κατηγορία.

Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της , καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος.

Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της. Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ