Ελένη Φουρέιρα – Η απίστευτη ιστορία με το σουβλατζίδικο

Ελένη Φουρέιρα – Η απίστευτη ιστορία με το σουβλατζίδικο

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο Nitro, γύρισε τον χρόνο πίσω, όταν ήταν 13 ετών και μοίραζε φυλλάδια για σουπερμάρκετ

Για τα επαγγέλματα που έκανε πολύ πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά και για την κρίση άγχους και τη μοναδική της επίσκεψη στον ψυχολόγο, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στον Πέτρο Κωστόπουλο και στο περιοδικό Nitro.

«Έχω δουλέψει σέρβις, σε σουβλατζίδικο, σε καφετέρια… Σέρβιρα.»

«Νομίζω πως ότι κάνω στη ζωή μου, επειδή θέλω να το κάνω καλά, θα το κάνω μόνο καλά. Ας πούμε φτιάχνω κάποιες φορές μόνη μου τα νύχια μου ή κάνω το μακιγιάζ».

«Πήγα μόνη μου. 13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μου φαινόταν φυσιολογικό να πάω να δουλέψω. Δε μου έκανε κάτι περίεργο, δεν είχα θέμα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει από τόσο μικρό, αλλά θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να μάθει νωρίς τι σημαίνει να δουλεύεις και να βλέπεις τα κότσια σου. Για μένα δεν είναι κάτι να στο περιγράψω ως δράμα.

Το λέω και γελάω.

Πήγαινα από την Καλλιθέα στην Ηλιούπολη για μεγάλα διαστήματα. Αν δεν είχα λεφτά, όπως οι γονείς μου, μπορεί να έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό και το λάθος. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος νομίζω. Είχα δύο γονείς που για μένα είναι οι καλύτεροι. Έχω πάρει αγάπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ