Πέτρος Ιακωβίδης – Απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Πέτρος Ιακωβίδης – Απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης και μίλησε για όλα

Για την καριέρα του στο τραγούδι, τα προσωπικά του αλλά και τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που τον οδήγησαν να έχει ήδη συνεργαστεί με μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Μια από τις συνεργασίες που ο ίδιος ξεχωρίζει, πάντως, είναι αυτή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στο Fantasia. Με πήρε ο επιχειρηματίας και μου είπε ότι θα κάνει πρόταση στη Νατάσα να πάρει εκείνη και εμένα μαζί. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι: «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η Νατάσα είναι όντως οικογένειά μου». Μάλιστα, αφηγήθηκε και το πώς η γνωστή τραγουδίστρια του «έκλεψε» ένα τραγούδι που ήθελε να πει ο ίδιος. «Της έβαλα το “Παραδόθηκα” να το ακούσει και μου είπε θα ήθελα να το πω. Μετά από δύο μήνες της είπα ότι θα πω το “Σ΄αγαπαώ σου φώναξα” και βγήκε εκείνη μετά στο μαγαζί και είπε “αυτό είναι το νέο μου κομμάτι που έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης”».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ