Τηλεοπτική ανατροπή – Μαζί στον ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης και Φαίη Μαυραγάνη;

Τηλεοπτική ανατροπή – Μαζί στον ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης και Φαίη Μαυραγάνη;

Ο ένας ανανεώνει και η άλλη έρχεται... για το μέλλον

Φτάσαμε στο τέλος του 2021 και, προτού ολοκληρώσουμε το πρώτο μισό αυτής της τηλεοπτικής σεζόν, οι ανατροπές στις όποιες ζυμώσεις γίνονταν για τις μεταγραφές του καλοκαιριού έχουν ήδη σημειωθεί, με τον ΑΝΤ1 να εξετάζει κάθε πιθανή κίνηση, ώστε του χρόνου να επανέλθει ακόμη πιο δυναμικά.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο σταθμός του Αμαρουσίου να έχει επανέλθει στα νούμερα τηλεθέασης σε ενημέρωση και διασκέδαση, ωστόσο η έναρξη της χρονιάς αυτής μόνο ιδανική δεν ήταν. Χρειάστηκε ένα εύλογο διάστημα, μάλιστα, για να επανέλθουν τα προγράμματά του σε τροχιά κορυφής, κάτι που ισχύει από νωρίς το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη μέχρι την prime time με τις «Άγριες Μέλισσες».

Οι περισσότερες εκπομπές, δηλαδή, έχουν αρχίσει να ανακτούν δύναμη και να βελτιώνουν τη θέση τους στις μετρήσεις της Nielsen, αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι για τον ΑΝΤ1 είναι πάντα και αναμφισβήτητα η ενημέρωση. Και η ανατροπή φαίνεται πως έρχεται ειδικά ως προς τον Παπαδάκη, που άρχισε πολύ άσχημα στο δυναμικό κοινό, αλλά τελικά μπορεί να τον δούμε εκ νέου στις επάλξεις.

Τι έχει συμβεί, λοιπόν, με τον παρουσιαστή; Ο ίδιος είχε πει στην έναρξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου, ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησης το καλοκαίρι του 2022, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα στον ΑΝΤ1. Μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε έναν «πονοκέφαλο» για το κανάλι, που θα έπρεπε να βρει ισάξιο αντικαταστάτη με μια «βαριά» κληρονομιά, που θα έπρεπε να ακολουθήσει.

Η παραμονή Παπαδάκη και… το μέλλον με Μαυραγάνη

Οι σκέψεις, που έγιναν, ήταν πολλές. Από τη στροφή στην ψυχαγωγία και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, έως την προσήλωση στην ενημέρωση, βολιδοσκοπώντας την Φαίη Μαυραγάνη, αλλά και τους «Πρωινούς Τύπους», ώστε να αντικαταστήσουν τον Μαυραγάνη. Τα δεδομένα, όμως, είναι πια διαφορετικά.

Ο Παπαδάκης έχει επιστρέψει… για τα καλά στη «μάχη» της κορυφής και η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 παραμένει αγαστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως, αυτή τη στιγμή, είναι πιο κοντά στην ανανέωση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν εξετάζονται οι αλλαγές στην ενημέρωση γενικά, ετοιμάζοντας και την αντικατάστασή του στο μέλλον.

Στο σταθμό θεωρούν ιδανικό πρόσωπο την Φαίη Μαυραγάνη και θέλουν να τη «δέσουν» από τώρα. Η ίδια πορεύεται εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια με το Open, έχοντας την πρωτιά στην πρώτη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, και στον ΑΝΤ1 επιθυμούν την… επανασύνδεση, με ρόλο είτε σε εκπομπή είτε ακόμη και στο δελτίο ειδήσεων, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται για τα Σαββατοκύριακα η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Η Μαυραγάνη, όμως, θεωρείται ως ένα ιδανικό πρόσωπο να μπει στη θέση του Παπαδάκη, όταν εκείνος φύγει. Κι επειδή… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ο ΑΝΤ1 θέλει να την προσεγγίσει, ώστε να παίρνει τη σκυτάλη από τις καθημερινές του Παπαδάκη στα δικά της Σαββατοκύριακα ως προτεραιότητα, προετοιμάζοντας έτσι και το έδαφος για την αντικατάσταση.

Δεν αποκλείεται μέχρι και το σενάριο παρουσίας της Μαυραγάνη μελλοντικά στο καθημερινό πρωινό, με τον Παπαδάκη σε επιτελικό ρόλο πίσω από τις κάμερες. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, με τον ΑΝΤ1 να επιθυμεί τη μεταγραφή, έχοντας βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ