Ροζ βίντεο στη «Φάρμα» – Καυτές σκηνές κάτω από τα σεντόνια

Ροζ βίντεο στη «Φάρμα» – Καυτές σκηνές κάτω από τα σεντόνια

Θα σηκωθεί το σεντόνι για να φανούν οι σεξουαλικές περιπτύξεις και στη «Φάρμα»;

Δεν πάει πολύς καιρός που το Big Brother έγινε talk of the town, λόγω της διαρροής βίντεο ερωτικού περιεχομένου από τη σχέση μεταξύ Ανχελίτας και Σπύρου Πέτσα. Το ροζ βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» προκάλεσε σάλο, αλλά και σοβαρές εξελίξεις στα πρόσωπα που εργάζονταν για την εκπομπή, με τον ΣΚΑΪ να προχωράει σε απολύσεις και μέτρα.

Ωστόσο, το… κακό είχε γίνει. Μια ιδιωτική στιγμή ενός ζευγαριού, αν και σε σπίτι γεμάτο κάμερες και συγκατοίκους, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τους έδωσε βορά στο σαρκοφάγο κοινό του διαδικτύου. Καθιστώντας την αναζήτηση του εν λόγω βίντεο ως τη δεύτερη πιο διαδεδομένη στο google, μετά τα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου (σ.σ. ήμαρτον ρε παιδιά, εμετός)!

Όπως φαίνεται, ωστόσο, τα reality στην ελληνική τηλεόραση, έχουν αλλάξει πίστα, πλέον, με το σεξ και το «παιχνίδι» μεταξύ των πρωταγωνιστών να παίζει σημαντικό ρόλο στην πλοκή, ακόμη και στα νούμερα. Βεβαίως, αυτό δεν πρόκειται για ελληνική ανακάλυψη, Είναι κάτι που επιδιώκουν αυτού του είδους τα τηλεοπτικά προϊόντα. Νούμερα, διαφημίσεις, έσοδα. Δια της ακραίας, κάποιες φορές, οδού. Ακόμη και με πλήρη καταπάτηση της ιδιωτικότητας. Καθώς ακόμη και σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με δεκάδες κάμερες, κάποιες στιγμές θα έπρεπε να μένουν ιδιωτικές.

Πάμε, λοιπόν, σε ένα άλλο παιχνίδι, που αυτόν τον καιρό παίζεται, χωρίς η αλήθεια είναι να έχει προκαλέσει καμία ιδιαίτερη συγκίνηση από πλευράς ποσοστών τηλεθέασης. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα τα πράγματα «θερμαίνονται» επικίνδυνα, καθώς ένα ερωτικό ειδύλλιο, με… σεξουαλικές προεκτάσεις έχει κάνει πιο «πικάντικη», άρα και πιο «ενδιαφέρουσα» για το κοινό, τη «Φάρμα».

Το ειδύλλιο γνωστό. Οι πρώτες εικόνες έκαναν ήδη τον γύρο της Ελλάδας. Και φάνηκαν στην κάμερα. Αλλά η εικόνα ήταν… περιορισμένη. Κάτω από τα σεντόνια δεν μπορεί να δει η κάμερα. Τουλάχιστον όχι τα πλάνα που επέλεξε η παραγωγή να δώσει, προστατεύοντας τους παίκτες και τις ιδιωτικές τους στιγμές. Ωστόσο, καιρός που είναι, δεν θέλει και πολύ να υπάρξει κάποιος «πονηρός» που θα… σηκώσει το πάπλωμα και θα δείξει τι γίνεται από κάτω. Βγάζοντας ακόμη ένα απαγορευμένο και παράνομο ροζ βίντεο στην επιφάνεια.

Θα αναρωτηθεί κάποιος, «μπαίνεις σε ένα παιχνίδι για να κάνεις σεξ»; Και θα απαντήσει κάποιος άλλος, ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί και δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά και τη στάση του. Τι κάνουν λοιπόν, δυο άνθρωποι κάτω από το πάπλωμα, είναι δικοί τους δουλειά. Εάν το πάπλωμα «σηκωθεί» και προκύψει ένα νέο ροζ βίντεο, η κουβέντα αλλάζει. Και παίρνει άλλες διαστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ