Χαμός με Μαλέσκου – Την «τελειώνει» ο ΣΚΑΪ; (vid)

Χαμός με Μαλέσκου – Την «τελειώνει» ο ΣΚΑΪ; (vid)

Τι συνέβη;

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα στην Εν Αθήναις (που έλεγε και ο αείμνηστος Τράγκας) τηλεοπτική καριέρα της Ιωάννας Μαλέσκου δεν ξεκίνησε καθόλου καλά…

Κρίσιμη γιατί όλοι στο κανάλι έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω της και αν θα ανέβουν τα νούμερα της εκπομπής της με το «Survivor» και βέβαια για κακή της τύχη τα στελέχη έμειναν άναυδα με την απρεπέστατη συμπεριφορά της προς τον Τάσο Χαλκιά (προσπάθησε πολλές φορές να το «μαζέψει» αλλά δεν τα κατάφερε), το άδειασμα του αρχισυντάκτη της («Δεν είχα ιδέα για το τι ώρα θα βγαίνατε υπάρχει αρχισυντάκτης») και το υφάκι χιλίων καρδιναλίων που είχε.
Πολύ ψηλά στο σταθμό και σε μια κρίσιμη στιγμή που ο ΣΚΑΪ κάνει τεράστια προσπάθεια να ανακάμψει θεωρούν ότι η Μαλέσκου για πολλοστή φορά δημιούργησε πρόβλημα.

Γιατί ναι μεν ο Χαλκιάς κακά τα ψέμματα ήταν εκνευρισμένος και επιθετικός αλλά η ατάκα «Ιωάννα με λένε ευχαριστώ» λες και έλεγε «Μενεγάκη» έφερε εγκεφαλικά στο Φάληρο.

Ποια είναι τώρα τα νεότερα… Της έγινε ισχυρή σύσταση αλλά τα πράγματα δεν θα μείνουν εκεί. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν η εβδομάδα (και η επόμενη) ολοκληρωθούν με χαμηλά μονοψήφια η Μαλέσκου να μπει στον «πάγο» και να αρχίσει «Survivor Πανόραμα» με μόνη αποστολή να προμοτάρει το ριάλιτι του καναλιού.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ