Τι ενώνει τον Giannis με τον Light (vids)

Τι ενώνει τον Giannis με τον Light (vids)

Tι συνδέει τον πρωταθλητή του ΝΒΑ με τον γνωστό τράπερ...

Σάλος έχει προκαλέσει η υπόθεση του Light τις τελευταίες ώρες, με την δίκη του τράπερ να ορίζεται στις 10 Ιανουαρίου.

Ο γνωστός τράπερ έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια στενή φιλία με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντεντοκούνμπο, με τους δυο τους να έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Τον Ιανουάριο του 2019, ο Greek Freak, γιόρτασε με ένα από τα hit singles του Light, νίκη των Ελαφιών κόντρα στους Ράπτορς, με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ τότε να δηλώνει στα αμερικάνικα media, ότι δεν αποκλείεται μελλοντικά οι δυο τους να συνεργαστούν.

Λίγους μήνες αργότερα, η… προφητεία του Greek Freak βγήκε αληθινή. Ο Light δημιούργησε τραγούδι για την ζωή του σούπερ σταρ των Ελαφιών. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, μάλιστα, ο Γιάννης συμμετείχε και στο video clip του Light, στο τραγούδι με τίτλο «MVP Freestyle».

Η σχέση των δυο τους είναι γνωστή. Ο Giannis στο παρελθόν έχει αναφέρει, ότι πριν το τζάμπολ των παιχνιδιών, ακούει τα κομμάτια του Light, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τραγουδήσει τα γνωστά τραγούδια του τράπερ. Σε φωτογράφηση του, για το εξώφυλλο του «Slam Kicks», ο ηγέτης των Μπακς τραγουδάει χωρίς να ξεχάσει ούτε έναν στίχο το «Mosca» του Light.

Mάλιστα, οι δυο τους έχουν τραγουδήσει, μοιράζοντας την ίδια… σκηνή. Τον Ιούνιο του 2019, στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του βήματα, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου για να αποθεώσουν τον Greek Freak. Ενας εξ αυτών ήταν και ο Light, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον MVP του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ