Εσύ ξέρεις πόσα χρόνια είναι νεότερος ο τράπερ-σύντροφος από τη Μαρία Σολωμού

Εσύ ξέρεις πόσα χρόνια είναι νεότερος ο τράπερ-σύντροφος από τη Μαρία Σολωμού

Πόσο μικρότερος είναι ο Mente Fuerte από τη γνωστή ηθοποιό.

Είναι talk of the town. Το νέο ζευγάρι της show biz. Και δεν το κρύβουν και όλας οι άνθρωποι, που μόλις «έσκασε» και πολύ λογικά κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Αγκαλιά κυκλοφορούν η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte αδιαφορώντας για τους paparazzi. Χαίρονται τον έρωτα τους, όπως ακριβώς πρέπει να κάνουν όλοι οι άνθρωποι.

Με δεδομένο όμως ότι υπάρχει ανάμεσα στους δυο μια αρκετά σημαντική χρονολική απόσταση, τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι στο google αναζητούν λεπτομέρειες. Για το πότε γεννήθηκε η Μαρία Σολωμού. Και πότε ο γνωστός τράπερ με τις δεκάδες επιτυχίες. Για να σας βγάλουμε από την ταλαιπωρία λοιπόν; Η Σολωμού είναι γεννημένη το 1974. Βαδίζει δηλαδή προς τα 48 της χρόνια, έχοντας έναν γάμο στο παρελθόν της το μακρινό 2004 (Μάριος Αθανασίου) και μια πολύ γνωστή σχέση (με τον Πάνο Μουζουράκη από το 2010 μέχρι και πρόπερσι).

Ο Mente Fuerte είναι γεννημένος το 1987: Δηλαδή όταν η Σολωμού παντρεύονταν με τον Αθανασίου εκείνος πήγαινε ακόμη στο σχολείο. Υπάρχει λοιπόν μια απόσταση 13 χρόνων ανάμεσα τους. Αλλά προφανώς αυτό δεν τους εμπόδισε να εναρμονίσουν τις ζωές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ