Το μεγαλύτερο spoil για τον Σασμό – Το άγριο φονικό που αλλάζει τα πάντα

Το μεγαλύτερο spoil για τον Σασμό – Το άγριο φονικό που αλλάζει τα πάντα

Τι θα συμβεί το 2022

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, ενθουσιασμένος από την επιτυχία της σειράς Σασμός, που μάλιστα από το νέο έτος θα αλλάξει ημέρες προβολής λίγο πριν φύγει η χρονιά του 2021 έδωσε στο περιοδικό Τηλεθεατή ένα απίστευτο spoil για την συνέχεια…

Ένα απροσδόκητο φονικό ανατρέπει πολλά στη ζωή των ηρώων.

Το spoil που έδωσε ο ίδιος ο συγγραφέας του Σασμού

Όλοι αναρωτιούνται αν εξελίξεις που υπάρχουν στο βιβλίο θα αποτυπωθούν με ακρίβεια και στη σειρά…

Το μεγαλύτερο spoiler είναι το ίδιο το βιβλίο. Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζει πώς πάει η ιστορία με κάποιες αλλαγές.

Εν όψει της Πρωτοχρονιάς, θα μας χαρίσετε έναν μποναμά για τη σειρά;

Δεν θα είναι πολύ καλός μποναμάς. Έρχεται ένα φονικό που θα ταράξει τα νερά. Θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική πλοκή. Επίσης, αναμένονται νέοι ήρωες. Αυτό μπορώ να σας χαρίσω ως μποναμά.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο 3/1

Στο εξηκοστό ένατο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερό της εχθρό. Τι συμφωνία θα συνάψει όμως, και με ποιο τίμημα; Η Μαρίνα αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, και ξεσπά με άσχημο τρόπο, φέρνοντας την οικογένειά της προ των ευθυνών τους. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας επαναδραστηριοποιείται, η δράση του όμως κάθε άλλο παρά κρυφή θα υπάρξει, καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά. Ο Άγγελος ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Στέλλας, ενώ την ίδια ώρα, τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν, και η ίδια θα τεθεί ενώπιόν τους.

Θα καταφέρει να καλύψει για ακόμα μια φορά τα ίχνη της, ή ο γιατρός θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τη φρικτή αλήθεια για τον πατέρα του;

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ