Τα αστρολογικά tips της ημέρας (26/3)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (26/3)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως πρέπει να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψουν μερικές ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας και για εσένα. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να καταστρώσεις ούτε ένα λογικό πλάνο για πετύχεις αυτό που θες. Γαμώτο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάθε φορά που είσαι μόνος/η σου, μακριά από την επίδραση κάποιου/ας που σε ελκύει έστω και καθʼ υποψίαν, σκέφτεσαι πως ο έρωτας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Όμως, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να μεταμορφώνεσαι σε ένα/μια μικρό/ή εγωιστικό/ή έφηβο/έφηβη που αποζητά από τον/την άλλο/η μόνο την απόλαυση και την ηδονή για τον εαυτό του/της. (Θα μείνει μεταξύ μας, σου το υπόσχομαι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι εργασιακές προοπτικές και η ρουτίνα σου μοιάζουν σαν ένας από αυτούς τους παρανοϊκούς ναυτικούς κόμπους που δεν λύνονται με τίποτα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η προοπτική του έρωτα πνιγμένες σε ένα σύννεφο καπνού. Και εσύ στη μέση να κάνεις τον τροχονόμο στις απαιτήσεις μιας ζωής υπερβολικά πολύπλοκης; Αναζητείται έξοδος κινδύνου! Άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις – όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με τον δυναμισμό των τελευταίων ημερών να έχει εξαντλήσει το σώμα σου αλλά και μια αδιόρατη αίσθηση πως οι άγνωστοι/ες γύρω σου σε βλέπουν ξανά σαμ ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα και γοητευτικό/ή, οι προβληματισμοί σου υποχωρούν και ανεβαίνει η διάθεση για κοινωνικότητα. Εγώ το βρίσκω υπέροχο, αρκεί να το εκμεταλλευθείς αυτή τη φορά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το γεγονός πως τελευταία σου λείπει αυτό το ενοχλητικό τσίμπημα στη καρδιά που μόνο η ερωτική έξαψη προξενεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να νεκρώσει η επαγγελματική σου εξέλιξη. Ειδικά τώρα που αποδίδει καρπούς η δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς…) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα… ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έχει από τη μια πλευρά την αίσθηση πως δεν σε καταλαβαίνει κανένας! Κανένας όμως! Σαν ένα παρείσακτο μυαλό σε ένα κόσμο αγνωμοσύνης. Και όμως σʼ αυτό τον κόσμο, όσο ξένος κι αν φαντάζει, καλείσαι να εκφράσεις με πάθος και ένταση τις απόψεις σου με την ελπίδα πως δεν θα σου συμπεριφερθούν όπως η ιερά εξέταση στους άπιστους. Δύσκολο να είσαι Τοξότης αυτές τις μέρες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει όσο τίποτα να τολμήσει σήμερα το κρίσιμο βήμα σε μια στενή σχέση (αν φλερτάρεις να προτείνεις το πολυπόθητο ραντεβού, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση και να προχωρήσετε χωρίς προβληματισμούς, αν υπάρχει παρεξήγηση με γονέα να επιλυθεί άμεσα). Έλα όμως υπάρχει το άλλο κομμάτι που σου λέει πως πρέπει και ο/η άλλος/η να κάνει μια φορά το πρώτο βήμα. Αποφάσισε μόνο πριν τα μεσάνυχτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κατά καιρούς θα σε έχουν αποκαλέσει σίγουρα κάτι από τα ακόλουθα με αφορμή τον τρόπο που σχετίζεσαι: επιφανειακό/η, αποστασιοποιημένο/η, πως δεν ξέρεις τι θες, ανυποχώρητο/η, παρορμητικό/η. Αν έχουν κατά καιρούς ισχύσει κάποια από αυτά το ξέρεις μόνο εσύ. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως σήμερα αισθάνεσαι τόση ζεστασιά και αγάπη για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που θα έκανες πολλούς από τους επικριτές σου να τσιμπιούνται από έκπληξη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις νʼ αντλήσεις γνήσια ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση από την εργασιακή πραγματικότητα σου, είτε με τη μορφή άγριας χαράς καθώς μερικοί συνάδελφοι σου, που είχαν τη μύτη ψηλά πέφτουν σε γκάφες, είτε γιατί τα μπράβο προς το πρόσωπο σου πέφτουν βροχή. Enjoy!
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ