Ο Μάρκος Σεφερλής «πετσοκόβει» Αντώνη Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Μάρκος Σεφερλής «πετσοκόβει» Αντώνη Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

Μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο;

Μπορεί η επιστροφή τους στον αέρα του ΑΝΤ1 να έχει ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα, όμως η παραμονή τους στο κανάλι μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Και ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής, ξέρει κάτι παραπάνω…

Μάρκος Σεφερλής – Αντώνης Κανάκης: Πολλές ανατροπές αναμένονται στο τηλεοπτικό τοπίο. Και μην εκπλαγείτε αν δούμε να έρχονται τα πάνω κάτω. Καθώς πράγματα που πολλοί θεωρούν δεδομένα να μην είναι τελικά τόσο δεδομένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος παρουσιάζει το 5Χ5.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι θα αποχωρήσει σίγουρα από τον ΑΝΤ1. Και ότι οι σχέσεις του με το κανάλι είχε διαταραχθεί ανεπανόρθωτα, εξαιτίας των συνεχών αλλαγών ώρας προβολής του παιχνιδιού. Μόνο που ο Σεφερλής έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου για μία ακόμη σεζόν.

Και όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, εκτός από το τηλεπαιχνίδι, δεν αποκλείεται να του δοθεί ακόμη ένα πρότζεκτ που έχει προτείνει στον ΑΝΤ1. Ο Μάρκος ρίχνει άγκυρα στο Μαρούσι λοιπόν. Μήπως η ανανέωση του συμβολαίου του έχει σχέση και με τους Ράδιο Αρβύλα; Μην το αποκλείετε.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη αγωνία στο κανάλι για την 10η Ιανουαρίου. Περιμένουν να δουν την αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού απέναντι στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Αλλά και τις αντιδράσεις στα social media. Μέχρι στιγμής στο κανάλι υπάρχουν πολύ σφικτά πρόσωπα. Και στόματα ερμητικά κλειστά.

Απλώς περιμένουν χωρίς να σκάνε κάποιο χαμόγελο σιγουριάς. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σιγουριά. Αυτό δεν το γνωρίζει μόνο ο ΑΝΤ1 βέβαια, αλλά και ο Κανάκης. Ο οποίος είναι χρόνια στην πιάτσα και ξέρει ότι το έργο του τώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Χώρια που πολλοί τον περιμένουν στη γωνία.

Και μπορεί να υπάρχουν συμβόλαια και ρήτρες, όμως το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει. Μην εκπλαγείτε λοιπόν, αν στραβώσει το πράγμα με τους Αρβύλα τη λύση να τη δώσει ο Σεφερλής. Από το καλοκαίρι και μετά. Την ίδια ώρα και με νέο πρότζεκτ. Νωρίτερα από το καλοκαίρι το βλέπω πολύ δύσκολο, αν και στην τηλεόραση για ένα πράγμα είσαι σίγουρος. Ότι όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Πηγή: iciao.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ