Θα… χαζέψεις με το «καυτό» ημερολόγιο της Πετρούλας! (pic)

Θα… χαζέψεις με το «καυτό» ημερολόγιο της Πετρούλας! (pic)

«Κόλαση»!

Η Πετρούλα Κωστίδου, υπήρξε το κορίτσι του καιρού για πολλά χρόνια και κατάφερνε να καθηλώνει όλο το τηλεοπτικό κοινό σχεδόν κάθε βράδυ περιμένοντας να δει τον καιρό.

Είτε έβρεχε, είτε χιόνιζε, κάθε φορά που η Πετρούλα Κωστίδου έλεγε τον καιρό η θερμοκρασία χτύπαγε κόκκινο και φυσικά ήταν μια απο τις πιο ποθητές γυναίκες της εποχής της.

Όσο ναζιάρα έβγαινε στην τηλεόραση η Πετρούλα Κωστίδου , άλλο τόσο πιο έξυπνη ήταν και κατάφερνε να βάζει στην θέση τους όσους νόμιζαν ότι μπορούσαν να την πειράξουν περισσότερο του επιτρεπτού.

Οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση άφησαν εποχή, οι φωτογραφίσεις της όμως στα περιοδικά δημιούργησαν απλά έναν τεράστιο μύθο, αφού τα μυθικά προσόντα της απλά καθήλωναν τον κόσμο που έβλεπε τα εξώφυλλα τους.

Εκεί όμως που η Πετρούλα Κωστίδου πραγματικά έκανε θραύση και προκαλούσε εγκεφαλικά ειδικά στον αντρικό πληθυσμό ήταν στο ημερολόγιο πασίγνωστου περιοδικού ενηλίκων.

Με αυτή την φωτογράφιση η Πετρούλα Κωστίδου απλά θέλει να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία και έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα απ’ όλες! Πόζαρε και τρέλαινε κόσμο!

Η ξανθιά καλλονή πετούσε τα περιττά ρούχα και δροσιζόταν κάτω από το νερό της ντουζιέρας ως άλλωστε το κορίτσι του Αυγούστου, ή τον Ιανουάριο η διάσημη τηλεπερσόνα φορούσε τα αθλητικά της και φωτογραφιζόταν στο γυμναστήριο, ενώ τους υπόλοιπους μήνες κατάφερνε να καθηλώνει τους πάντες με τα δυνατά της σημεία μέσα από δερμάτινα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Δείτε και εσείς την Πετρούλα Κωστίδου, στο ημερολόγιο που άφησε εποχή στην Ελλάδα και που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ