Survivor highlights 3/1: Η… ερωτευμένη παίκτρια και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor highlights 3/1: Η… ερωτευμένη παίκτρια και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Τα πάνω κάτω στο συμβούλιο του νησιού

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις για ακόμα μια φορά στο χθεσινό 3/1 επεισόδιο του Survivor 5! Τσακωμοί, ίντριγκα, λιποθυμίες και… ερωτικά καυγαδάκια!

Το youweekly.gr συγκέντρωσε τα highlights της βραδιάς για όσους δεν το είδαν!

Τι συνέβη στο χθεσινό 3/1 επεισόδιο του Survivor

Εντάσεις στην παραλία των Μαχητών

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες της ομάδας ξέσπασαν κατά των γυναικών, σχετικά με το θέμα των ματσαρισμάτων και το πως διαχειρίζονται αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Από την άλλη, ο Θανάσης Μπέλλος διαφώνησε έντονα με τις υπόλοιπες κοπέλες μιας και ανέφερε πως λόγω της ηλικίας τους, η σκέψη τους είναι κάπως αυθόρμητη.

«Κατέρρευσε» στον στίβο μάχης η Μυριέλλα Κουρεντή

Το survivor 5 από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει αποδείξει πως είναι για άλλη μια χρονιά το παιχνίδι των ανατροπών καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε και στο προχθεσινό επεισόδιο ο Βαλάντης λόγω της πίεσης δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από λίγο και με την Μυριέλλα Κουρεντή η οποία την ώρα που βρισκόταν στον στίβο μάχης καθώς αγωνιζόταν για την ομάδα των Διασήμων, την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι η ίδια άρχισε να μην αισθάνεται καλά καθώς ένιωσε πως της κόπηκε η ανάσα.

Βέβαια, στο πλευρό της έτρεξε απευθείας ο Γιώργος Κατσαούνης αλλά και οι συμπαίκτες της προκειμένου να την βοηθήσουν καθώς κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό συνέβη.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Χατζηγεωργίου με τον Βαλάντη

Μετά από την «κατάρρευση» της Μυριέλλας στο Survivor 5 όπου ανησύχησε ιδιαίτερα τους συμπαίκτες της καθώς της κόπηκε η ανάσα, ένα λάθος του Γιάννη Χατζηγεωργίου στάθηκε αφορμή για τον Βαλάντη ώστε να του βάλει τις φωνές στον αποψινό στίβο μάχης.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμές φαίνεται να μην είναι και η καλύτερη ημέρα των Διασήμων μιας και οι Μαχητές έχουν πάρει ένα πολύ καλό προβάδισμα. Έτσι, η ατμόσφαιρα δεν άργησε να ηλεκτριστεί ανάμεσα στους δυο παίκτες.

«Σταμάτα ρε Βαλάντη να μου τη λες συνέχεια! Κάθε 5 λεπτά μου τη λες. Αν δεν με θέλεις, να με διώξεις. Δεν μπορώ άλλο, τι είναι αυτό που κάνεις; Δεν μπορώ, με έχεις βάλει στην μπούκα. Λυπάμαι, τέλος!».

«Εκτός εαυτού» ο Βαλάντης με τον Γιώργο για τη Μυριέλλα

Ο Βαλάντης «ξανά χτύπησε» καθώς θέλησε να τοποθετηθεί για ένα περιστατικό που τον ενόχλησε ιδιαίτερα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Κατσαούνη πως «Δημιουργείς πρόβλημα στην ομάδα μου».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής επιστράτευσε ότι ο Γιώργος είχε πει στη Μυριέλλα ότι την γουστάρει και η ηθοποιός ήρθε σε δύσκολη θέση και άρχισε να απολογείται.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Για το αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν στο χθεσινό (3/1) επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές και Διάσημοι, παρά τις εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα στους παίκτες την ώρα του αγωνίσματος.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ μιας και η πείνα τους έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο ο Βαλάντης «κατέρρευσε» την ώρα που βρισκόταν στον στίβο μάχης.

Από την αρχή οι Μαχητές είχαν πάρει ένα σπουδαίο προβάδισμα και τελικά ήταν αυτοί που νίκησαν, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

Αθηνά σε Μυριέλλα: «Τι λες κοριτσάκι μου; Έχω χάσει πάσα ιδέα»

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά αναφέρθηκε στην αρχή για το τι συνέβη με την αντίπαλη ομάδα με την Μυριέλλα κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην ίδια με αποτέλεσμα να πάρει θέση. Μάλιστα, δεν δίστασε να της αναφέρει πως όσα ανέφερε την ώρα του αγωνίσματος έδειξαν ότι έχει έλλειψη σεβασμού.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά από την ήττα τους οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να βρεθούν για άλλη μια φορά στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προκειμένου να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με την ετυμηγορία της ομάδας των Διασήμων είναι ο Βαλάντης, με 8 συνολικά ψήφους. Ωστόσο, μόλις εχθές σας αποκαλύψαμε πως έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι ο τραγουδιστής! Δείτε εδώ το γιατί!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ