Survivor Spoiler – Έρχεται η… απόλυτη ανατροπή – Παίκτης – έκπληξη ζητάει να αποχωρήσει

Survivor Spoiler – Έρχεται η… απόλυτη ανατροπή – Παίκτης – έκπληξη ζητάει να αποχωρήσει

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του Βαλάντη έχουν «οργιάσει», ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα ο τραγουδιστής παραμένει στον Άγιο Δομίνικο...

Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτη ένταση και κόντρες στο Survivor… Ο Βαλάντης τα έβαλε με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ξανά, και μάλιστα ακούστηκαν αρκετές «χοντράδες» από την πλευρά του προς την ηθοποιό.

Στο αγώνισμα επάθλου που ακολούθησε, οι Μαχητές έδειξαν ότι έχουν το πάνω χέρι αγωνιστικά απέναντι στους Διάσημους, οι οποίοι αναμένεται στο Συμβούλιο του Νησιού να χάσουν έναν ακόμα παίκτη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του Βαλάντη έχουν «οργιάσει», ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα ο τραγουδιστής παραμένει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είναι αυτή που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor, όμως, διαρροές και φημολογία της τελευταίας στιγμής έρχονται να ανατρέψουν τα πάντα.

Παίκτης – έκπληξη ζητάει να αποχωρήσει

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θα ρίξει τη… βόμβα στο Συμβούλιο του Νησιού. Ο παίκτης των Διάσημων φημολογείται πως ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται άσχημα επειδή υπέδειξε ως υποψήφια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ζητάει ο ίδιος να αποχωρήσει από το Survivor.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως το αίτημά του έγινε δεκτό, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί απόλυτα. Συνεπώς, μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του Γιώργου Λιανού στον Γιάννη Χατζηγεωργίου κι αν η ολική ανατροπή επιβεβαιώνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ