Γνωστός τραγουδιστής ξυλοφόρτωσε δυο νεαρούς που τον είπαν με το όνομα άλλου τραγουδιστή

Γνωστός τραγουδιστής ξυλοφόρτωσε δυο νεαρούς που τον είπαν με το όνομα άλλου τραγουδιστή

Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι σε ξενοδοχείο και οι θαμώνες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τραγουδιστής Derulo κυκλοφόρησε στο ξενοδοχείο Aria του Λας Βέγκας. Λίγο πριν φτάσει στις κυλιόμενες σκάλες τον τραγουδιστή είδαν δυο νεαροί. Οι νεαροί τον μπέρδεψαν με κάποιον άλλον τραγουδιστή τον Usher ο οποίος προφανώς δεν τους αρέσει και τον πλησίασαν.

Όταν έφτασαν κοντά του, τον χαιρέτισαν και του είπαν: «Γεια σου Usher και άντε γ… , π…» Ο Derulo δεν χρειάστηκε να ακούσει άλλη κουβέντα. Τους όρμηξε και όλοι μαζί μπροστά στις σκάλες έγιναν ένα κουβάρι. Αντάλλασσαν μπουνιές, κλωτσιές και βρισιές και ολοένα και τα αίματα άναβαν περισσότερο.

Δεν άργησαν να μπουν στη μέση και άνδρες της ασφάλειας του ξενοδοχείου οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Οι τρεις άνδρες συνέχιζαν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό κάποια στιγμή και οι τρεις μαζί άρχισαν να δέρνονται με τους άνδρες της ασφάλειας.

Μέχρι που τελικά κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία και ύστερα από λίγο έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί. Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασαν χειροπέδες στους δυο άνδρες αλλά και στον Derulo που τον είχαν αποκαλέσει Usher.

Ποιοι είναι
Ο Τζέισον Τζόελ Ντερσολόου ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Τζέισον Ντερούλο (Jason Derulo) είναι Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής. Η μουσική του μπορεί να χαρακτηριστεί ποπ και urban. Εντάσσεται στους καλλιτέχνες που κυριαρχούν στο ραδιόφωνο και είναι πλέον από τους πιο καταξιωμένους και εμπορικούς καλλιτέχνες της εποχής.

O Usher Raymond IV, γνωστός απλά σαν Usher, είναι Αμερικάνος τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός και χορευτής. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ηλικία των 12 όταν λάμβανε μέρος σε διαγωνισμούς τραγουδιού με επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ