Μυριέλλα Κουρεντή – Ποιος είναι ο σύντροφος της ηθοποιού

Μυριέλλα Κουρεντή – Ποιος είναι ο σύντροφος της ηθοποιού

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή και πώς αντέδρασε με όσα βλέπει να γίνονται στον Άγιο Δομίνικο;

Ο λόγος για τον John Lygnos, τον μουσικό με τον οποίο και διατηρεί σχέση η Μυριέλλα Κουρεντή .

Οι δυο τους έχουν αρκετές φωτογραφίες μαζί στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram και όπως θα δείτε είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι.

«Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια φωτογράφηση για την Athens Hood Boycott και πραγματικά από τις πρώτες λέξεις που ανταλλάξαμε, δημιουργήθηκε ο δικός μας τρόπος επικοινωνίας. Εκεί φυσικά συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας, παρόλο που δεν γνωρίζαμε ακόμα ο ένας για τη μουσική πλευρά του καθενός. Αφού τελείωσε η φωτογράφηση συνεχίσαμε να μιλάμε και, αλήθεια, ακόμα και τώρα αναπολώ τον ενθουσιασμό που νιώσαμε όταν μοιραστήκαμε τα κοινά οράματά μας», είχε δηλώσει η ηθοποιός για την πρώτη της γνωριμία με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά.

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάστηκε έντονα η σχέση της ηθοποιού και του αγρότη και η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον σύντροφό της, προκειμένου να μάθει την αντίδρασή του για το φημολογούμενο φλερτ.

Όπως είπε η δημοσιογράφος ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή είναι ψύχραιμος προς το παρόν, καθώς έχει εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ